Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Amadeusz Ar. aga bandola (3019 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
No co Wy, jeszcze nie wiecie, że ulubionym zajęciem jasty jest podpuszczanie innych?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
DorotaKorzeniecka napisał:

nigdy bym nie wziela pracy z takiego "sympatycznego" ogloszenia
i chyba kazda normalna dziewczyna,kobieta..

przesadzasz...
w polskich dziennikach, kazdego dnia w sekcji ogloszenia drobne, jest sporo bardziej oryginalnych ogloszen, do pracy w burdelachP i chetnych nie brakuje ;]

Znowu zasmiecasz Forum i ubliżasz polskim kobietom. Przestan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Jasta baby to masz w nosie....zresztą o co być zazdrosnym?? Jedynie można być o zdrowie.
Gosiu najwyższy czas aby się spotkać na kawę w jakimś hotelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
hmmm jak to się mówi: ''nie dla psa kiełbasa''
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Brodka2000 napisał:
Witam

Przez przypadek zobaczyłam ogłoszenie Klaudii i byłam pewna, że na forum na 100% jest już dyskusja, na jej temat. No i oczywiście się nie pomyliłam. My Polacy jesteśmy narodem, który uwielbia krytykować . Gdyby ogłoszenie Klaudii było najzwyczajniejsze na świecie też znalazł by się ktoś kto by jej dopiekł.
Rzeczywiście ogłoszenie szokuje, ja sama nie zdecydowałabym się na nie odpowiedzieć, ale podejrzewam, że dostała mnóstwo aplikacji, bo większość osób które zaczynają życie w Norwegii marzy o jakiejkolwiek pracy, byle by gdzieś się zaczepić.

A na razie udało jej się osiągnąć, to czego tak bardzo pragnie, wzbudziła zainteresowanie, zaszokowała, zareklamował się i wszyscy o niej mówią.

Pozdrawiam

Takich zwyczajnych ogłoszeń jest dość sporo w dziale ogłoszeń i nikt tu sobie dupy tym nie zawraca na forum, żeby komuś dopiec.

Druga sprawa to taka że usiłuje wykorzystać sytuacje i znaleźć sobie niewolnika..

To że zaistniał może być dla niej ważne, ale to w jaki sposób świadczy o niskiej samoocenie i poczuciu własnej wartości...

"Lepiej siedzieć cicho i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wątpliwości"

Oby znalazła osobę do pracy co ma "jaja" i jeśli wali uja. ujebała jej firemke zgłaszając to do odpowiednich instytucji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok