Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wazne!!! Wazne!! Wazne!!! - Norwegia

Czytali temat:
Grafiria Gøy (3471 niezalogowanych)
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Mam bardzo wazne pytanie kto ostatnio jechal jakimkolwiek autobusem Oslo-Polska?? Ogolnie czy sprawdzaja przed wsiadaniem do autobusu dowody osobiste lub paszporty, i czy na granicy tez byla kontrola. Wie ktos moze??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
A co przemycasz coś?
...i myślisz, że ktoś da ci cynka? !
......że kapował będzie?

STOP PRZEMYTNIKOM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Ty Martin weź się nie udzielaj lepiej bo nikomu nie pomagasz tylko piszesz jakieś śmieci . Twoje zdanie jest tu zbędne więc żegnam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
Henryk Sikorski
(Wieprz)
Początkujący
Enson napisał:
Ty Martin weź się nie udzielaj lepiej bo nikomu nie pomagasz tylko piszesz jakieś śmieci . Twoje zdanie jest tu zbędne więc żegnam

A ty co dobry duszek?!
Kacper?
Obronca Ucisnionych?
Janosik?

Smieci to ty masz w głowie, nic poza tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Przeemycac nie przemycam napisalem sprawdzanie dokumentow czyli wskazuje na to ze ich niemam tak? Czytaj ze zrozumieniem nastepnym razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Enson napisał:

A komu tu pomocy nalezy udzielic ?
Czy ktos, kto nie ma nic "za uszami" dopytuje sie o kontrole dokumentow, o kontrole celnikow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Chodzi o to że gdy ja zadałem pytanie dotyczące pracy w Norwegi też wszedł do mnie i pisał jakieś bzdety . Dlatego lepiej niech się wgl nie udziela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jedz do konsulatu od reki dostanies potwierdzenie tozsamosci ,wystarczy na powrot do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Kurwa Debilu Jebany oto chodzi ze zgubilem dokumenty tzn dowod osobosty a na paszport sie czeka 3 miesiace i lepiej mi jest zaryzykowac i wyjechac tylko dowod wyrobic nowy niz czekac tutaj a pozatym bez zadnego dokumentu tozsamosci niemasz tutaj ruchu, mam tylko papier z Politi ktory nie jest nic wart. Wiec przestan pierdolic o jakichs tam przemytnikach czy tego typu akcje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jachimowicz87 napisał:
Przeemycac nie przemycam napisalem sprawdzanie dokumentow czyli wskazuje na to ze ich niemam tak? Czytaj ze zrozumieniem nastepnym razem

Nie posiadajac dokumentow podrozujesz nielegalnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok