Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oto czego chca Norwedzy tak naprawde: - Norwegia

Czytali temat:
(1366 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
www.tv2.no/nyheter/politisk/dette-har-le...rtitest-4118271.html

Lecz czerwona propaganda i zastraszanie przez Stoltenberga koncem swiata jesli wygra FrP niestety dziala na wielu norwegow na tyle ze wielu boi sie wrzucic do urny kartki z tym co tak naprawde chca......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Frp nie wygra-moze wygrac(i tak sie chyba stanie) Prawica(niebiescy).Frp moze byc po raz pierwszy w historii w rzadzie.
Bylam glosowac i powiem Ci,ze bylo bardzo duzo osob.Nie widzialam,zeby ktos sie bal wrzucic swoj glos do urny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
www.tv2.no/nyheter/politisk/dette-har-le...rtitest-4118271.html

Lecz czerwona propaganda i zastraszanie przez Stoltenberga koncem swiata jesli wygra FrP niestety dziala na wielu norwegow na tyle ze wielu boi sie wrzucic do urny kartki z tym co tak naprawde chca......

Tiaa

W Norwegii boja sie glosowac, tak jak chca Z tym hitem, to na Bialorus, ale nie do Norwegii
Twoja FrP moze co najwyzej ogonkiem pomerdac przy nogawce Erny, jesli ta wygra oczywiscie, ale ja obstawiam jednak przewage AP. Juz za chwile sie okaze, czy Jens. czy Erna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Twoja FrP moze co najwyzej ogonkiem pomerdac przy nogawce Erny, jesli ta wygra oczywiscie, ale ja obstawiam jednak przewage AP.
... Juz za chwile sie okaze, czy Jens. czy Erna.

A gdzie na necie można oglądać wyniki wyborów ? takie wiarygodne ...
Jakaś konkretna strona .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NRK transmituje na zywo, masz rowniez na VG, Dagbladet...

Jeszcze 5 minut i pierwsze wyniki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
No widze ze nawet wsrod polakow relikty PRLu sie zdarzaja.... a to co ja wkleilem to sa wyniki valgomatu czyli z czyja polityka najbardziej sie zgadzaja norwedzy tak naprawde zanim dadza sie zastraszyc czerwonym wizja konca swiata.

A tu mozesz ogladac: live2.tv2.no/nyheter/valg2013/ i rozkoszowac sie upadkiem Stoltenberga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Dobrze to niewyglada ale Stoltenberg wyskakuje ze stolka tak czy inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
No widze ze nawet wsrod polakow relikty PRLu sie zdarzaja

Jezeli to kierowales do mnie, to mozesz mi powiedziec, gdzie wyczytales, o moich preferencjach ? Czy gdzies napisalam, ze glosowalabym (bo nie glosuje) na AP ? Czy tylko wyczytales, ze sadze, ze wygra AP ? Lubisz widziec, to co chcesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Cysorzu o czym Ty pieprzysz??? FRP traci 10 miejsc w stortingu.... Wiec jak wam Erna zamacha ogonkiem tak FRP bedzie tanczyc...... a pozatym to sa wyniki z 48 kommun a kommun jest 428.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ale Stoltenberg musi odejsc i to jest sukces. A co do czytania to zrozumialem ze piszesz iz uwazasz ze czerwoni beda mieli wiekszosc co bylo przeciez wiadomo ze to niemozliwe juz z samych sondazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok