Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grafiria Gøy (3469 niezalogowanych)
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Jachimowicz jeśli jesteś w NO 5 lat to pewnie masz kartę bankomatowa ze zdjeciem, wiec jesli taka posiadasz to bez problemu możesz lecieć samolotem , kartę ta traktuja tu jak ID
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów
Kasia K
(KasiaKr)
Początkujący
Po co nam dokumenty? Przejedzmy kawał świata bez Polak potrafi!
Przede wszystkim więcej kultury. Zaakceptowanie regulaminu wiążę się z szacunkiem do drugiej osoby. Więc jeżeli ktoś ma inne zdanie, nie atakuj go od razu.

Swoją drogą nie wiem w jakim celu zadałeś tutaj pytanie, jeżeli postanowiłeś i tak zrobić taka głupotę i wybrać się bez dokumentów.

Ludzie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
robertoslo2 napisał:
Jachimowicz jeśli jesteś w NO 5 lat to pewnie masz kartę bankomatowa ze zdjeciem, wiec jesli taka posiadasz to bez problemu możesz lecieć samolotem , kartę ta traktuja tu jak ID

Niekoniecznie musi mieć kartę ze zdjęciem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
Kasiuchna napisał:
Po co nam dokumenty? Przejedzmy kawał świata bez Polak potrafi!
Przede wszystkim więcej kultury. Zaakceptowanie regulaminu wiążę się z szacunkiem do drugiej osoby. Więc jeżeli ktoś ma inne zdanie, nie atakuj go od razu.

Swoją drogą nie wiem w jakim celu zadałeś tutaj pytanie, jeżeli postanowiłeś i tak zrobić taka głupotę i wybrać się bez dokumentów.

Ludzie!

Zadalem pyatnie poniewaz to jest Forum tak? I myslalem ze ktos sie spotkal wczesniej z taka sytuacja w jakiej jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paweł Jachimowicz
(Jachimowicz87)
Nowicjusz
giovi2 napisał:
robertoslo2 napisał:

Niekoniecznie musi mieć kartę ze zdjęciem.

Tylko ze jest jeden maly problem, niemam karty z zdjeciem bo mam konto w nordei i na mojej karcie niemam numeru personalnego poniewaz konto zakladalem na dowod osobisty. A zeby miec karte z numerem personalnym to przy zakladaniu konta musisz okazac paszport, tak bylo kilka lat wstecz a zeby teraz zmienic karte to musze okazac dowod osobisty ktorego nie posiadam. Wiec jest to kolejny problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Jachimowicz87 napisał:
AndersB napisał:
Jachimowicz87 napisał:
Czlowieku jestem tutaj 5 lat i Ty mi bedziesz mowil o jakims podrozowazniu??o qrwa aż 5 lat? weteran z ciebie w dupe yebany i nie wie czy dokumenty sie w bydłowozie pokazuje...

Idioto moze nigdy wczesniej nie jezdzilem autobusem ani samochodem? Wiec skad mam wiedziec?!?! Czlowieku skad Ty sie urwales to ja niewiem. Nie zapytasz wczesniej tylko sugerujesz odpowiedz dla Mnie to debilizm niewiem co Ty o tym sadzisz
to ty pierwszy zacząłeś pyszczeć tutaj wiec zluzuj szorty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Tylko nie mów ze prawa jazdy tez nie masz , chlopie jesteśmy w Schengen wystarczy cos ze zdjęciem co potwierdza twoją tożsamość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
robertoslo2 napisał:

bzdura na trasach miedzynarodowych nie dziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
Karol.Ky napisał:
[b]

PS
Ja jestem krocej, bo tylko dwa lata Wygrales...

hehe
i do tego ma dwa zetony z Pikaczu

To twój tysięczny post, tysięczna bzdura, bełkot, tysięczne zdanie nic nie wnoszące, nikomu z forumowiczów w niczym nie pomagające, tysięczna strata czasu w twoim przegranym życiu... i chyba dwudziestotysięczny już błąd ortograficzny... wstyd. Tylko tyle - jesteś na Forum bezużyteczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
Karol.Ky napisał:
[b]

PS
Ja jestem krocej, bo tylko dwa lata Wygrales...

hehe
i do tego ma dwa zetony z Pikaczu

To twój tysięczny post, tysięczna bzdura, bełkot, tysięczne zdanie nic nie wnoszące, nikomu z forumowiczów w niczym nie pomagające, tysięczna strata czasu w twoim przegranym życiu... i chyba dwudziestotysięczny już błąd ortograficzny... wstyd. Tylko tyle - jesteś na Forum bezużyteczny.
Napisałeś do tej pory oficjalnie niecałe 50 postów ...!!! .
---
ODPOWIEDZ :
---
W Ilu z Nich , Udzieliłeś jakiejkolwiek logicznej Odpowiedzi , na zadane przez Pytających Problemy związane z Norge ... !? .
---
Ciepiesz się na Forum Jak niedorobiona wesz , i jeszcze ..... xxxxxx...!!! .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok