Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tax card - Norwegia

Czytali temat:
Uokboy . (1357 niezalogowanych)
2 Posty
Anna Kusiak
(a_kusiak)
Wiking
Witam,
Mam pytanie czy jest jakakolwiek możliwość załatwienia tax card będąc w Polsce tak zebym nie musiala leciec do Oslo po to tylko zeby pokazac swoj paszport i zlozyc formularz?
Prace mam zaczac od grudnia ale podobno nie majac tax card nie moga ze mna podpisac kontraktu
Jesli ktos ma info o jakiejkolwiek mozliwosc aplikowania po ta karte z Polski bede wdzieczna za info.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
a_kusiak napisał:
Witam,
Mam pytanie czy jest jakakolwiek możliwość załatwienia tax card będąc w Polsce tak zebym nie musiala leciec do Oslo po to tylko zeby pokazac swoj paszport i zlozyc formularz?
Prace mam zaczac od grudnia ale podobno nie majac tax card nie moga ze mna podpisac kontraktu
Jesli ktos ma info o jakiejkolwiek mozliwosc aplikowania po ta karte z Polski bede wdzieczna za info.

Poebaly Ci się kraje bo tax card to do Londynu albo Nowego Jorka dzwoń..

info na temat karty podatkowej/skattekort masz tu :

www.skatteetaten.no/en/International-pages/

Z tym kontraktem to bzdura totalna, mogą podpisać tylko będą Ci pobierać zaliczke na podatek 50% z twojego wynagrodzenia zanim nie bedziesz mieć sktattekort.. wszystko do odzyskania....

uj nie pracodawca jak dla mnie to wałek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok