Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka (1701 niezalogowanych)
24 Posty

(Inteligient)
Wiking
Ping napisał:
Inteligient napisał:
...wracając do tematu - link do artykułu z "tamtego" polskojęzycznego portalu znikł był.
Może rozpuścił się w przestrzeni, a może to te krasnoludki????

Miałem juz nie pisać o tym twoim buddyzmie, ale szlak mnie o mało nie trafił, po przeczytaniu przed chwilą newsa na Onecie o buddystach:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kolejny-brutalny-gwalt-w-indiach/cgxnd

"Inteligent", zwróć uwagę na słowo "kolejny", dodaj jeszcze zbiorowy i na smierć.
Oto współczesne oblicze kraju buddystów.

KONIEC, więcej z tobą "Inteligent" nie chce mieć nic wspólnego.

Szczerze mówiąc jest mi to obojętne co ze sobą zrobisz. Jednak jakkolwiek byś nie postąpił wypełniasz mi tylko rubryczki w ankiecie. Dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Inteligient)
Wiking
flink napisał:
Inteligient napisał:
...wracając do tematu - link do artykułu z "tamtego" polskojęzycznego portalu znikł był.
Może rozpuścił się w przestrzeni, a może to te krasnoludki????

Daruj sobie koles, maslo maslane .

Bo na tym polega paradoks 108.
Fajne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
W każdym razie sprawa ciekawa. Teraz został mój post, ale z postu został usunięty sam link do artykułu.
Nie sądzę aby chodziło o prawa autorskie, ponieważ nie wkleiłam treści tego artykułu do postu (w domyśle przypisując sobie jego autorstwo), ale wkleiłam odnośnik gdzie artykuł się znajduje a co za tym idzie była również informacja (pod artykułem), kto go napisał...

To raczej administratorzy MN w ten sposób walczą z innymi portalami (wszak była to poniekąd darmowa reklama dla tego alternatywnego portalu) i dlatego znika za każdym razem link
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Inteligient)
Wiking
madeleine napisał:
W każdym razie sprawa ciekawa. Teraz został mój post, ale z postu został usunięty sam link do artykułu.
Nie sądzę aby chodziło o prawa autorskie, ponieważ nie wkleiłam treści tego artykułu do postu (w domyśle przypisując sobie jego autorstwo), ale wkleiłam odnośnik gdzie artykuł się znajduje a co za tym idzie była również informacja (pod artykułem), kto go napisał...

To raczej administratorzy MN w ten sposób walczą z innymi portalami (wszak była to poniekąd darmowa reklama dla tego alternatywnego portalu) i dlatego znika za każdym razem link

I jedno i drugie. Prawa autorskie też.
W regulaminie stoi jak byk, że nie można wklejać linków do konkurencyjnych portali.
Poza tym, żeby było ciekawiej, krasnoludki mi powiedziały, że tamten portal został stworzony przez (......) i tu nie dosłyszałem, bo się pochowały.
To tyle. Pozdrowionka.

Peace & Love
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
No niby racja był to link do portalu konkurencyjnego (niezgodnie z regulaminem co prawda), ale nie jako sama reklama tego portalu.
MN jest to forum, na którym dzielimy się różnymi informacjami dotyczącymi m.in naszej przyszłości w tym kraju. Osobiście uważam to za ważne co rządzący planują wobec emigrantów i szkoda, że użytkownicy MN nie mogą o tym się dowiedzieć....bo artykuł był na innym portalu... :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale po co panstwo ma zapewnic ochrone
wysiada nowy z samolotu i juz ma darmowe mieszkanie i wyzywieniei i kurs norweskiego
kto tak mial ?
wystarczy ze przyjedzie ksiezniczka z Polski do meza i po tygodniu ma
doplate do mieszkanie
zaplacone przedszkole i sfo
indyvidstonad za udzial w kursie pisania CV i nigranorsk
a jeszcze jej placa za dojazdy
czy w sumie dostaje wiecej niz zasilek dla bezrobotnych a nie pracowala nawet dnia

panstwo powinno pomagac tym co wypracowali sobie odpowiednia kwote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ping napisał:
Lindemans napisał:
O! Wrocil naczelny konfident MN
Donosicielstwo ma taki zly wplyw na twoje rozumowanie ? Napisalam o Polsce, czy o polskich nierobach ? Czytaj i probuj rowniez zrozumiec, to co czytasz
To prosba

A dlaczego mi akurat ubliżasz nazywając mnie konfidentem? Rozejrzyj się dookoła, na pewno znajdziesz kogoś bliżej siebie. Prośba o przestrzeganie regulaminu Forum MN nazywasz donosicielstwem? Mama tak nauczyła? To po co ten Regulamin w ogóle jest, twoim zdaniem?

Wez sie nie osmieszaj
Chcesz przestrzegac dzielnie regulaminu MN, to odsylam cie do twojego pierwszego komentarza (skierowanego do mnie ). Jak bedziesz mial problem z odszukaniem,albo pamiec okaze sie zbyt krotka/wybiorcza, to natychmaist sluze pomoca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Donosicielstwo ma taki zly wplyw na twoje rozumowanie ? Napisalam o Polsce, czy o polskich nierobach ? Czytaj i probuj rowniez zrozumiec, to co czytasz
To prosba

A dlaczego mi akurat ubliżasz nazywając mnie konfidentem? Rozejrzyj się dookoła, na pewno znajdziesz kogoś bliżej siebie. Prośba o przestrzeganie regulaminu Forum MN nazywasz donosicielstwem? Mama tak nauczyła? To po co ten Regulamin w ogóle jest, twoim zdaniem?

Wez sie nie osmieszaj
Chcesz przestrzegac dzielnie regulaminu MN, to odsylam cie do twojego pierwszego komentarza (skierowanego do mnie ). Jak bedziesz mial problem z odszukaniem,albo pamiec okaze sie zbyt krotka/wybiorcza, to natychmaist sluze pomoca

Zenon, czy ja ciebie nazwałem konfidentem lub donosicielem? To trzymaj swój r..yj krócej na uwięzi i szanuj mnie, albo nic nie piszmy do siebie. Ja ciebie nie lubię, bo jestes obłudny i się popisujesz, i popatrz na swoje minusy - to zobaczysz, ze nie tylko ja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ping napisał:
Lindemans napisał:
Ping napisał:
Lindemans napisał:
To prosba

Wez sie nie osmieszaj

Zenon, czy ja ciebie nazwałem konfidentem lub donosicielem? To trzymaj swój r..yj krócej na uwięzi i szanuj mnie, albo nic nie piszmy do siebie. Ja ciebie nie lubię, bo jestes obłudny i się popisujesz, i popatrz na swoje minusy - to zobaczysz, ze nie tylko ja.

Wiesz gdzie mam, czy mnie lubisz, czy nie ? Domyslasz sie
Najwieksza obluda, osiolku, to po chamsku atakowac kogos i wymagac od niego szacunku Po pierwsze, to ty zaczales mi ublizac (wciaz nie mozesz tego odnalezc ? ), po drugie, jak nie jestes w stanie napisac poprawnie czyjegos nicka, to zastosuj "kopiuj-wklej", to opcja dla inteligentnych "inaczej".
Minusy powiadasz ? Jak bym miala zryty leb, to bym cie w kilka dni zalatwila pol setki minusow. Teraz juz wiesz, jak sie zbiera minusy ?

I jeszcze raz : nie osmieszaj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to metoda tych z Bergenu
nawalić komuś minusów
i słać donosy do dyrekcji
smarki bergeńskie
Zgłoś wpis