Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

KATOWICE -STAVANGER !! 26.10.2013 !!PILNE - Norwegia

Czytali temat:
(478 niezalogowanych)
4 Posty

(kakan001)
Wiking
Witam.

Potrzebuje osoby która 26 października leci WIZZ-arem do Stavanger z Katowic.

Mianowice siostra ma wykupiony bilet i bagaż , lecz ze względu na zagrożenie ciąży lekarz nie zezwolił jej na lot .
Dzwoniła do Wizz-ara , jedyne co można zrobić to przekazać bagaż innej osobie której zadaniem będzie tylko ściągniecie jej z taśmy w Stavanger i przewiezienie na hol główni , gdzie ja ją już odbiorę

W torbie będzie tylko chemia , ubrania oraz jedzenie.
Jeżeli ktoś byłby chetny a nie pali to dorzuciłaby paczkę papierosów dla mnie .
W to że dana osoba nie kupi alkoholu ciężko uwierzyć .... no ale jak to również "flaszeczka" byłaby tam dla mnie w środku

Proszę o szybką odpowiedź , jeżeli znajdzie się ktoś uprzejmy , a zarazem pomoże rodakowi w potrzebie

Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
kakan001 napisał:

Mianowice siostra ma wykupiony bilet i bagaż , lecz ze względu na zagrożenie ciąży lekarz nie zezwolił jej na lot .
Dzwoniła do Wizz-ara , jedyne co można zrobić to przekazać bagaż innej osobie której zadaniem będzie tylko ściągniecie jej z taśmy w Stavanger i przewiezienie na hol główni , gdzie ja ją już odbiorę.

W to że dana osoba nie kupi alkoholu ciężko uwierzyć .... no ale jak to również "flaszeczka" byłaby tam dla mnie w środku

Proszę o szybką odpowiedź , jeżeli znajdzie się ktoś uprzejmy , a zarazem pomoże rodakowi w potrzebie

Pozdrawiam...

No i co powie ta biedna dusza celnikom, jak ja zatrzymaja i zapytaja czy sama pakowala ten bagaz lub co ma w srodku.
Pewnie powie, ze nie wie - a w tedy celnicy przetrzasna dokladnie zarowno ta walizke jak i wlasny bagaz delikwenta.
A jak walizka nie doleci - to pewnie biedak nie bedzie za bardzo pamietal wygladu walizki, nie mowiac juz o zawartosci.
Nic tylko sama radosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
kakan001 napisał:
[quote]Witam.

Pozdrawiam...

chemia: amfa i jej podobno/pochodne
ubrania: przydadza sie na zeslaniu
jedzenie: za chleb kupisz wszystko

Hej!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
kakan001 napisał:

Pozdrawiam...

chłopie ogarnij się trochę ....chcesz pomóc siostrze czy sobie ?? .
chyba powinien żeś napisać że ten pomocny to sam sobie może dokupić te fajki i flaszkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
A jakby leciała to wzięłaby dwa literki i dwa kartony ze względu na ciąże, bo to już człowiek według KK...

Poważnie to nie wiem jak dobrze musiałbym znać kogoś żeby, drugi bagaż przez niego spakowany zabrać ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Czego to ludzie nie wymysla
Brac odpowiedzialnosc za cudzy bagaz, to trzeba sie z koniem na glowy zamienic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
E tam napewno znajdzie sie jakis bohater ktory wezmie. Znaczy sie wezmie z tego bagazu flaszke, sztange kiepow i co mu tam jeszcze sie przyda a reszte wyrzuci do smietnika poczym zadowolony opusci lotnisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Czego to ludzie nie wymysla
Brac odpowiedzialnosc za cudzy bagaz, to trzeba sie z koniem na glowy zamienic

koń to łeb posiada z tego co pamiętam, przynajmniej tak w starym chińskim przysłowiu stoi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
kakan001 napisał:
Witam.

Potrzebuje osoby która 26 października leci WIZZ-arem do Stavanger z Katowic.

Dzwoniła do Wizz-ara , jedyne co można zrobić to przekazać bagaż innej osobie której zadaniem będzie tylko ściągniecie jej z taśmy w Stavanger i przewiezienie na hol główni , gdzie ja ją już odbiorę

Pozdrawiam...

Napisz lepiej ile zapłacisz, będzie szybciej.
....bo za samą pomoc to palcem nikt nie kiwnie.

...ale nie......., wszystko za darmo byś chciał.
Pomyśl logicznie.
Nie liczę odpowiedzialności za bagaż, jak ci piszą wszyscy.

2000 NOK za te usługę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(kakan001)
Wiking
"kozaczki" się znalazły !!
Już wszystko załatwione , bez pomocy takich ZŁAMASÓW jak WY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj