Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przewóz paczek z Polski do Norwegi - Norwegia

Czytali temat:
(461 niezalogowanych)
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Potrzebuję namiary na kogoś kto przewozi paczki z Polski do Norwegi a dokładniej z Gdyni do Oslo .Wiem że kiedyś była taka opcja a czy jeszcze jest nie mam pojęcia .A może inny pomysł na dostarczenie paczki do Oslo z Gdyni około 40 kg paczka .Z góry dziękuję za pomoc .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
sporo firm przewozowych ogłasza się na MN - może warto do nich zadzwonić i zapytać.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
zelka napisał:
sporo firm przewozowych ogłasza się na MN - może warto do nich zadzwonić i zapytać.....

Tam gdzie dzwoniłem nikt przez Gdynie jedzie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magik473 napisał:zelka napisał:sporo firm przewozowych ogłasza się na MN - może warto do nich zadzwonić i zapytać.....Tam gdzie dzwoniłem nikt przez Gdynie jedzie .
A może z Gdyni lub Gdańska jeżdżą Autokary Turystyczne do Szwecji , Norge z Ludźmi do pracy ?! .
Tam też zabierają czasem Paczki do Oslo i nie tylko jak mają dużo wolnego miejsca .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
magik473 napisał:
Potrzebuję namiary na kogoś kto przewozi paczki z Polski do Norwegi a dokładniej z Gdyni do Oslo .Z góry dziękuję za pomoc .

Proszę o namiary na osobę / osoby, która dostarcza paczki na trasie Gdynia - Oslo na PW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok