Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1095 niezalogowanych)
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
lena1 napisał:
Jakby Norwegowie słyszeli te Wasze głupawe dyskusje padliby ze śmiechu! Żeby było śmieszniej, to co Wy tu wyśmiewacie, to Norwegowie bardzo sobie u nas chwalą. Zazdroszczą nam, że potrafimy naprawić elektronarzędzia, że wymieniamy sobie sami opony itp, itd............., że nie potrzebujemy hydraulika aby przeczyścić syfon pod zlewem.
Pokolenie sześćdziesięciolatków , może jeszcze trochę pięćdziesięciolatków, pamięta niedostatki, dlatego ceni sobie oszczędność i pracowitość. Starsze pokolenie Norwegów bardzo ubolewa, że młodzi są rozrzutni i leniwi. Ja, patrząc na Was, ubolewam, że jesteście do tego jeszcze powierzchowni . A co do marek aut, to Wasz snobizm jest godny pożałowania! Często tak jest, jak całe życie bida aż piszczy. a tu nagle KASA! A co? Kto bogatemu zabroni?

czyli masz das auto na polskich numerach > stąd to oburzenie (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
Opony w Pl kosztują jakieś 50 % taniej więc wiadomo że te burasy łażą po kontenerach i wożą do Pl te styrane,które Norwegowie wyrzucili.Potem mają kurwa combo ;zjebane sparciałe opony plus jakiś szrot z niemiec od dziadka lekarza z wehrmachtu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Samochody w tej chwili mam dwa, oba na norweskich numerach. CIEKAWY JESTEŚ MOŻE JESZCZE MOICH ŁÓDEK, TUDZIEŻ INNYCH DÓBR?
Z Norwegami rozmawiam, nie tylko ich ogladam. A o czym bedę się wypowiadała, a o czym nie, DECYDUJĘ TYLKO JA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Samochody w tej chwili mam dwa, oba na norweskich numerach. CIEKAWY JESTEŚ MOŻE JESZCZE MOICH ŁÓDEK, TUDZIEŻ INNYCH DÓBR?
Z Norwegami rozmawiam, nie tylko ich ogladam. A o czym bedę się wypowiadała, a o czym nie, DECYDUJĘ TYLKO JA!

czy do tych INNYCH DÓBR należy mąż Norweg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
lena1 napisał:
..
nie pisz o swoich dobrach bo co niektorzy pos....sie z zazdrosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
grzegorz terepet
(walek50)
Nowicjusz
widzę że niektórzy nie mogli powstrzymać się od komentarza
jakie opony skąd poco dlaczego ludzie co z wami jest napijcie sie piwka i spędzcie czas z rodziną a nie przy komputerze
że niektórym się chciało pisać jestem pełen podziwu pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
kocham Mławę to zagłębie Cyganów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
walek50 napisał:
jakie opony skąd poco dlaczego ludzie co z wami jest napijcie sie piwka i spędzcie czas z rodziną a nie przy komputerze

walus > od dawien dawna ludzie napiętnują głupote, wiec dziw sie, ze i ciebie dopadło....
Ja dodatkowo nie lubie tych, którzy szkłem dupe podcierają,a potem lans na całą gmine jacy to oni zaradni i obrrotni.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
hananaszk napisał:
kocham Mławę to zagłębie Cyganów

przesadzasz z tym zagłębiem.....
jest ich tam ciutek, ale zeby zagłebiem zwac to dziwne miasteczko......(?)
Kibicowsko fajny tam maja klimat > połowie blizej jest zdecydowanie do stolicy( co zrozumiałe i oczywiste), a jest tez spora część, której blizej do.... Gdanska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
grzegorz terepet
(walek50)
Nowicjusz
marianekk napisał:
walek50 napisał:

walus > od dawien dawna ludzie napiętnują głupote, wiec dziw sie, ze i ciebie dopadło....
Ja dodatkowo nie lubie tych, którzy szkłem dupe podcierają,a potem lans na całą gmine jacy to oni zaradni i obrrotni.....

nie mieszkam w tej gminie
a co do podcierania dupy szkłem prowadząc warsztat samochodowy to własnie pseudo bogacze licza sie z wydatkami czemu tak drogo na alegro kosztuje tyle może upust i na koniec mam kupon wyciety z gazety a klient z tico zapłaci podziekuje reszty nie trzeba i jeszcze 0,7 wyciągnie z pod siedzenia
opony sa z kontynera bo w polsce nie podmieniałem cześci klientom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok