Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pytanie techniczne - Norwegia

Czytali temat:
(232 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Jestem zalogowana w "wersji mobilnej" i nie mam mozliwosci wylogowania sie. Jezeli przechodze do "pelnej wersji", to okazuje sie, ze nie jestem zalogowana. Nie jest to problem dla mnie zalogowac sie powtornie w tej "pelnej wersji" i wylogowac i wtedy bede na 100% wylogowana, tylko po co mam wkladac w to tyle wysilku, skoro powinnam miec mozliwosc wylogowania sie rowniez w wersji "mobilnej" !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Makaryna napisał:
Jestem zalogowana w "wersji mobilnej" i nie mam mozliwosci wylogowania sie. Jezeli przechodze do "pelnej wersji", to okazuje sie, ze nie jestem zalogowana. Nie jest to problem dla mnie zalogowac sie powtornie w tej "pelnej wersji" i wylogowac i wtedy bede na 100% wylogowana, tylko po co mam wkladac w to tyle wysilku, skoro powinnam miec mozliwosc wylogowania sie rowniez w wersji "mobilnej" !!!

MN w komorce i na tablecie???? masakra....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Yatsek napisał:
Makaryna napisał:

ja tu i tu używam pełnej wersji bo mobilna to maskara, ale i tak co chwila mi wciska bez pytania mobilną...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Yatsek napisał:
Makaryna napisał:

Na tablecie.... Ale masakra to ja bym nazwala cala strone techniczna MN
W momencie kiedy to pisales bylam wylogowana z wersji "mobilnej" i "pelnej", a pod moja ikona widnialo, ze jestem zalogowana ! Nic z tego nie rozumiem kto robi te strony ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Joseph napisał:

ale i tak co chwila mi wciska bez pytania mobilną...

otoz to probuje wrocic na wersje pelna, a i tak po jakims czasie jestem na mobilnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Makaryna napisał:
kto robi te strony ?!

Niech zgadne ?
Polscy fachowcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Lindemans napisał:
Makaryna napisał:
kto robi te strony ?!

Niech zgadne ?
Polscy fachowcy

Zeby jeszcze tak bylo, to moze by i cos wymyslili.... ale to pewnie Zdzichu z Mietkiem podlapali te fuche, zeby miec rabat na rozliczenia podatku z polish connection ( czy jak to sie tam nazywa)

A i z wersji "pelnej" tez wylogowac sie jest trudno, bo na ikonie siedzi napis "wypelnij formularz" i za kazdym razem trafiam w dzial podatkowy mmmmmaaaassssaaaakkkkrrraaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok