Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Test - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej sk (378 niezalogowanych)
19 Postów

(radierer)
Wiking
Test z jezyka norweskiego -jak on wyglada czy jest trudny moze ktos zdawal taki test dla obcokrajowców ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
radierer napisał:
Test z jezyka norweskiego -jak on wyglada czy jest trudny moze ktos zdawal taki test dla obcokrajowców ?

O ktory test pytasz? Ja nigdy nie zdawalem takiego testu dla obcokrajowcow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tony napisał:
radierer napisał:

pewnie chodzi o ten test z bergen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
tony napisał:
radierer napisał:

pewnie chodzi o ten test z bergen...

Aaaa borger test
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(radierer)
Wiking
W szkole test sprawdzający wiedze zeby moc kontynuować dalej edukacje ale juz w. Szkole norweskiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Z góry przepraszam za uszczypliwość, ale właśnie oglądnęłam 3 odcinki programu Matura to bzdura i się załamałam..
Tobie na pewno będzie ciężko zdać taki egzamin jeśli jest, ponieważ Ty masz problem z językiem polskim. Nie potrafisz napisać poprawnie jednego zapytania. To jest forum, a nie ewróżka, która w kartach zobaczy o jaki ty test pytasz.
koniec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
buniusia79 napisał:
Z góry przepraszam za uszczypliwość, ale właśnie oglądnęłam 3 odcinki programu Matura to bzdura i się załamałam..

Procent ludzi głupich w każdym społeczeństwie jest taki sam więc nie spinaj się tak, dwa to że ludzie zapytani mogą być zaskoczeni i nawet na banalne pytania głupio odpowiadają.

To tak jak z tym że amerykanie to najgłupszy naród na świecie bo najwięcej debilnych filmików pochodzi z tego kraju, a to że są największą gospodarką na świecie i najpotężniejszym mocarstwem to tylko przypadek i jak to zwykle bywa "głupi ma szczęście".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok