Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartosz Koleśnikow (2081 niezalogowanych)
37 Postów

(.)
Nowicjusz
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
jesli ktos zna jezyk to nie zaplaci 50 tys koron,bo za te pieniadze lepiej jechac samemu w ciemno znajac jezyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
pati muzia zapomnial jak on szukal pracy i zamierzal wyjechac ale to juz wielki pan typu zarobas,a w polsce bide klepal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
wlasnie po takich zachowaniach poznac polaka,jak ty jechales nikt ci nie pomogl????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
koles to naucz sie czytac ,napisalem ze zaplace komus za znalezienie pracy bo mi sie nie chce jej szukac a jak jest chetny co chce zarobic to chyba zaden problem,a ty odpisujesz do mnie i glupoty piszesz i jeszcze pretensje masz ,nie masz znajomosci zeby zalatwic prace to sie nie wpierdalaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A ile jestes sklonny przeznaczyc na zalatiwnie pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
1 wyplate w norwegi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jedna wyplata to nie tak duzo. Poczytaj ten watek, oferta Impka byla legalna.
www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...ajomosci.html#271385
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
ok,dzieki,dlatego napisalem tez ze gdybym mial dac 50 tys nok,to wole jechac w ciemno bo znam jezyk norweski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
sluchaj sentex to ze zaoferowalem komus kase za zalatwienie roboty to nie znaczy ze dam 100 tys.nok,pisza 50tys.nok to wole jechac sam w ciemno a gdyby 25 tys .nok to mam wyjebane i niech ktos szuka za mnie teraz rozumiesz ,sa kurwa pewne granice !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok