Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartosz Koleśnikow (2080 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
pati muzia zapomnial jak on szukal pracy i zamierzal wyjechac ale to juz wielki pan typu zarobas,a w polsce bide klepal

pati to w miesiac w Polsce zarabial na 6 miesieczne wczasy z rodzina w Norwegi

i stac go na to zeby dac prace kilku takim jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
to zarabiales wiecej niz w norwegi,ciekawe po cos tam pojechal,bylem w ch 2 lata to tez nasluchalem sie takich bajek od polakow jak twoich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zaslepiony jestes
nie kazdy wyjechal dla pieniedzy ,ludzie co soba cos reprezentuja wyznaja inne wartosci w zyciu

wiec przestan sie rzucac i obarczac innych za swoja nieudolnosc

szukam kazdej pracy obojetnie w jakim miescie lub wsi,

jestes kiepski spajacz po kursie w urzedzie pracy
a nie spawacz bo tacy to w Polsce wiecej zarabiaja i stac ich na to zeby sobie nawet prace kupic od reki

zreszta dobry nie musialby opuszczac CH

www.spawalnictwo.com.pl/index.php?go=praca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
na razie to ty jestes czarnuchem dla norwegow ,ja jeszcze nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
nawet nie umiesz czytac ,ja nie jestem spawaczem ,a z ch wrocilem tylko dlatego ze tam polacy jak zwykle narobili syfu na porzadku dziennym bylo cpanie itp.nie bede sie rozpisywal dlaczego,po 2 bylem w norwegi na wakacjach i tam mi sie podoba dlatego chce tam pracowac.bo kasa taka sama jak w ch.i nie lubie tego jak polak wyjedzie i wielkiego pana rznie,tam w ch kazdy dobre bajki opowiadal ,a nie obrazam nikogo 1!jak mi jakis kretyn ubliza wiec ja mu tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok