Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Darmowe kursy nauki norweskiego? - Norwegia

Czytali temat:
(718 niezalogowanych)
3 Posty
Marcin Kłubacz
(martin88)
Wiking
Hej, poszukuje jakichś ciekawych stron gdzie można liznąć podstawy języka norweskiego. Oczywiście jeżeli znacie jakieś strony gdzie można uczyć się tego języka na poziomie średniozaawansowanym to też chętnie przejrzę przydadzą się w dalszej edukacji.

I ogólnie jeżeli ktoś mógłby się podzielić opinią na temat takich internetowych kursów. Wiadomo, że to nie to samo co realne obcowanie z językiem. Ale jak ktoś ma prawie zerowej pojęcie o tym języku jak ja, to od czegoś chyba trzeba zacząć prawda?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Piotr Kopiczko
(piterkop)
Wiking
Zobacz to http://www.learn-norwegian.net. Tu jest od samego początku. Nie wiem czy dobre czy nie, sam nie skończyłem.

Polecam też "Pimsleur Norwegian" (można kupić na "chomiku" ). To jest o tyle fajne, że masz audio - lekcje, każda po 30min gdzie jest tłumaczone po angielsku. Też od zera, więc czegoś tam się na pewno nauczysz.

Aha, to pierwsze też po angielsku, więc w sumie założenie jest, że umiesz angielski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok