Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy Inżynier - Norwegia

Czytali temat:
(191 niezalogowanych)
1 Post

(czaban1989)
Wiking
Witam, szukam pracy w Norwegii. Obecnie pracuję w Polsce jako konstruktor - technolog (1,5) w dość starej i znanej polskiej firmie, zajmuję się opracowywaniem zleceń, konstrukcji spawanych i skręcanych służących do wydobywania ropy naftowej i gazu na platformach wiertniczych oraz konstrukcji dźwigowych. Bez problemów obsługuję programy takie jak AutoCAD (2D) i SolidWorks (3D). Studia jako Inżynier zaliczyłem na krakowskiej uczelni AGH na wydziale Inżynierii Metali i Informatyki Stosowanej z tytułem Inżynier Materiałoznawca. Znajomość języka Angielskiego dobra w tym język techniczny którym na co dzień posługuję się w pracy. ( dokumentacja anglojęzyczna oraz bezpośredni kontakt z przedstawicielami klientów ). Powód chęci zmiany pracy i wyjazdu do Norwegii? - Oczywiście wysokość moich obecnych zarobków. Zdaję sobie sprawę że dopiero co zaliczyłem studia jestem młody (24l) i więcej nie wiem jak wiem ( doświadczenie ) ale szybko się uczę, wyzwania nie są dla mnie problemem. Jeśli ktoś się orientuję, i niesie chęć pomocy znalezienia pracy o "godnym" wynagrodzeniu to proszę o kontakt. Z biegiem czasu odwdzięczę się, a być może będę w przyszłości mógł pomóc osobom takim jak ja. Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Mariusz Mariusz
(rodziu81)
Nowicjusz
Spróbuj z tą agencją. Bardzo fajne oferty potrafią mieć dla inżynierów w Norwegii, zarówno jeśli chodzi o pieniądze jak i możliwości rozwoju. Z tego co piszesz kwalifikujesz się. pzdr

Jutland Engineering
Sportowa 8, 81-300 Gdynia
tel. +48 604 50 30 29
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
konstruktorze inzynierze bajerancie
chce ci sie takie dlugie sciemy wypisywac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok