Witam, szukam pracy w Norwegii. Obecnie pracuję w Polsce jako konstruktor - technolog (1,5) w dość starej i znanej polskiej firmie, zajmuję się opracowywaniem zleceń, konstrukcji spawanych i skręcanych służących do wydobywania ropy naftowej i gazu na platformach wiertniczych oraz konstrukcji dźwigowych. Bez problemów obsługuję programy takie jak AutoCAD (2D) i SolidWorks (3D). Studia jako Inżynier zaliczyłem na krakowskiej uczelni AGH na wydziale Inżynierii Metali i Informatyki Stosowanej z tytułem Inżynier Materiałoznawca. Znajomość języka Angielskiego dobra w tym język techniczny którym na co dzień posługuję się w pracy. ( dokumentacja anglojęzyczna oraz bezpośredni kontakt z przedstawicielami klientów ). Powód chęci zmiany pracy i wyjazdu do Norwegii? - Oczywiście wysokość moich obecnych zarobków. Zdaję sobie sprawę że dopiero co zaliczyłem studia jestem młody (24l) i więcej nie wiem jak wiem ( doświadczenie ) ale szybko się uczę, wyzwania nie są dla mnie problemem. Jeśli ktoś się orientuję, i niesie chęć pomocy znalezienia pracy o "godnym" wynagrodzeniu to proszę o kontakt. Z biegiem czasu odwdzięczę się, a być może będę w przyszłości mógł pomóc osobom takim jak ja. Pozdro