Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Przesyłka listowna do Polski (18.04-20.04) - pilna do sprawy w sądzie - Norwegia

Czytali temat:
Eliza K Jon Doe Jan Maryjan Agata Dymna Agnieszka Kajka Magda Lena Anna Kulling Pawel P Jan . (245 niezalogowanych)
6 Postów

(zieloaa6)
Wiking
Witam!

Potrzebuje znaleźć kogoś kto leci jutro, pojutrze albo w poniedziałek do Polski do Gdańska albo gdzieś indziej. Mam sprawę w sądzie o alimenty i do wtorku jest składanie dokumentów (muszą być oryginały) a ja nie mam jak polecieć z uwagi na pracę Bardzo potrzebuje pomocy zeby ktoś tylko przewiózł list do mojej adwokatki. Możemy się dogadac na jakieś pieniążki. W Gdańsku adwokatka odbierze osobiście a w innym mieście trzebaby tylko go wysłać na najbliższej poczcie priorutetem 24 godzinnym (zapłace za koszt). Bardzo proszę o pomoc. Gdyby ktoś się zdecydował to pisać na priv albo smsa podesłać na numer 96751489. Z góry bardzi dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(zieloaa6)
Wiking
zapomniałam napisać że ktoś musi być z oslo albo okolic oslo. lillestrom lub podobne albo lotniska rygge, gardermoen - dowioze jakoś list
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok