Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do MN - Norwegia

431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
NIE wiem co jest grane ale moderatorowi się chyba nudzi, nie samego forum lecz strony.
Wchodzę na swój profil a tam widzę jakiegoś potwora z bagien żeby go ocenić, nie wiedzieliście że mam słabe serce, to teraz już wiecie. Mała podpowiedz jak już na siłę chcecie żeby ktoś kogoś oceniał to dajcie chociaż wybór ustawienia własnego profilu. powiem krótko do dupy to teraz jest, trzeba trochę pomyśleć to nie boli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kolejny raz pozwalam sobie przypomnieć
to jest polskie forum
i dlatego treść, forma i duch, oraz porządek
ma jak najbardziej odpowiadać Ukochanej Ojczyźnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Nie wiem ile faktycznie użytkowników jest to że jedna osoba ma 50 kont to nie większa popularności tego portalu, widać w jakim kierunku idzie, Po administrowaniu i treści artykułów, gdyby ktoś to na poważnie prowadził, to miało by szanse faktycznie przynieść jakieś korzyści, czołówka MojaNorwegia Portal Polaków w Norwegii teraz niech się administrator zastanowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(artgregor)
Stały Bywalec
Dołączam sie do postu ja rownież jak chce wejść na swój profil musze przeglądnąć 20 zdjeć i niewiadomo ile durnych wpisow - ty komputerowiec z MN - działaj przywróć ustawienia "fabryczne"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
a tak z innej beczki to może mi ustawi jak było wcześniej przecież może
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Widze że dalej nic nie jest zmienionego używam 27 cali monitora wiec co niektóre zdjęcia za nadto wyrazne. Tym razem możecie stracić użytkownika lub ów ja mam tylko 1 konto.
niech będą opcje do ustawiania w łąsnego profilu i co chcę oglądać o meże nawet wyłączyć zdjęcia bo strasznie muli a z innej beczki F togo nie używam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Widze że dalej nic nie jest zmienionego, używam 27 cali monitora wiec co niektóre zdjęcia za nadto wyrazne. Tym razem możecie stracić użytkownika lub ów ja mam tylko 1 konto.
niech będą opcje do ustawiania własnego profilu i co chcę oglądać o meże nawet wyłączyć zdjęcia bo strasznie muli a z innej beczki F togo nie używam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ja sie wlasnie dowiedzielm, ze Wlodek Jastrzebowski wstawil zdjecie, na ktorym je ostryge. Ta wiadomosc odmienila moje zycie. Adminie MN jestes wspanialy! Dzieki zmianom, ktore wprowadziles przezylem katharsis, jestes jak Ajschylos i Sofokles w jednej osobie. Dzieki Ci, za ten teatr, za te komedie i tragedie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Jaki w tym sens oceniać kogoś zdjęcia,kogo się nawet nie zna..? więc po co patrzeć na kogoś,kto mnie przeraża..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
i dalej lipa mo to hej jednego mniej

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok