1 NOK
Witam. Jakie znacie miejsca zeby wodowac łodz do oslofjordu oprocz Sandviki.
Dzięki wam katolickie patrioci działacze niepodległościowi i grono świętą wodą nakropione Leżę sobie i myślę co to ja będę obchodził 2 mają i 3 maja Chyba dzień flagi i dzień konstytucji polskiej
( )
01-05-2015 08:12
Witam! Mam pytanie odnośnie przewozu zwierząt. Czy Ktoś z was przewoził w ostatnim czasie lub kiedyś swojego psa? Możecie powiedzieć mi, jak to mniej wiecej wygląda? Co potrzeba miec? Czy klatka ...
Witam,interesował się już ktoś,importem przyczep i lawet samochodowych?
Wszedzie tylko wybory, praca, uklad ( domkow nie PIS) 3 dzien zerkam i nie ma tematu w ktorym warto cos zamiescic, gdzie mozna podyskutowac, scierac poglady- Nie mowie o kilometrach wytnij/wklej w ...
Witam, czy mogę upoważnić kogoś do wyrobienia karty kierowcy? czy takie sprawy załatwia się wyłącznie osobiście? Pozdrawiam
Witam! Potrzebuje wynajac pokoj! Sinsen, badz okolice. Najlepiej bez depozutu, na okres 2,3 m-cy.
Czy admin w koncu z calym szacunkiem ruszy dupe i zrobi cos z tymi ustawieniami??? Do tego jeszcze mi sie jakis gowniany dzwonek pojawil po prawej stronie. Jkies powiadomienia. I za diabla nie wiem ...
www.finn.no/finn/car/used/object?finnkod...rchclickthrough=true
dawno mnie tu nie było. Widzę że są małe zmianki. pozdrawiam wsdzystkich
Witam wszystkich Mam ogromną prośbę a mianowicie chodzi mi o namiary , nazwy firm w Oslo , chodzi mi o drukarnie ( offsetowe , rotograwiurowe , fleksograficzne itd itp ) nie chcę żadnej pomocy w ...
witam ... chciałem zaytać czy ktoś z Was może podać namiary na jakieś firmy norweskie poszukujące spawaczy monterów ewentualnie jakieś agencje pracy w Norwegii poprzez które można nawiazać ...
Witam tak jak w temacie gdzie mozna wędkowac w Kongsvinger i okolicach. Piszcie łowiska gdzie sa położone i jakie występuja w nich ryby ? i czy trzeba wykupywac pozwolenie ? Pozdrawiam
m.dziennik.pl/gospodarka/emerytury/emery...okowani-wyliczeniami "Jedna piąta ostatnich poborów. Tyle po 37 latach opłacania składek wyniesie emerytura osób, które wchodzą teraz na rynek ...
W Czerwcu po 12 latach mieszkania w Uk mam zamiar przesiedlic sie do Norway tylko czy znajde jakas prace w moim zawodzie?? (Hydraulik)jezyk Angielski dobry wlasny transport I narzedzia. Co myslicie ...
Jeżeli mieszkasz w Norwegii i Jesteś zameldowany ze stałym Fødselsnummer. W dniu 19 stycznia 2013/Statens Vegvesen/ OM FØRERKORT/ wszedł przepis dotyczący wyrabianiu ZAWODOWEGO PRAWA JAZDY,po ...
Witam serdecznie, Czy ktos z Panstwa pracuje jako architekt w Norwegii ? lub zna taka osobe? Bardzo prosze o kontakt. Szukam polskiego architekta ktory chcialby wykonac projekt domu. ...
Witam.szukam fryzjera w Oslo który dojeżdża do klient, czy ktoś zna takie osoby? Pozdrawiam
WITAM CHCE ZAMÓWIĆ BUTY DOKŁADNIE Z ALLEGRO PACZKA O WARTOŚCI GÓRA 50ZŁ , CZY BEDE MUSIAŁA ZAPŁACIĆ ZA TO CŁO NA GRANICY?
Cześć zastanawiam się nad remontem salonu i nie wiem czy zrobić podłogę z pytek drewnopodobnych np. sklep.paradyz.com/produkty/plytki--salon czy jak wcześniej z paneli podłogowych drewnianych. ...
Czytalem dzis na WP, ze rzad szacuje iz w 2015 roku moze wyemigrowac z Polski okolo 1.200.000 osob. Ale co ciekawe, dalej idzie konkluzja, ze jesli tak by sie stalo, to w sumie na koniec 2015 roku ...
Cześć Jestem Aśka. Piszę tutaj, bo podobno na tym portalu mogę się sporo dowiedzieć i spotkać kilku życzliwych rodaków. Razem z moim narzeczonym postanowiliśmy przeprowadzić się na stałe do ...
Witam.Od 3 lat pracuje w Uloba ,a pierwszy raz jestem na zwolnieniu lekarskim.Moje pytanie dotyczy chorobowego,jak oni placa.Moja praca i placa polega na tym, ze zarabiam wtedy kiedy jestem w ...
Nad Trondheim dzisiaj takie chmurki
www.journayinsidez.com
Witam! Bardzo pilnie poszukuję mieszkania w Oslo lub blisko Oslo do wynajęcia,z jedna lub dwiema sypialniami. Chciałabym tu sprowadzić rodzine i bardzo zależy mi na wynajmie na przełomie ...
Witam. Chciałam tylko wstępnie dla orientacji zadać Wam pytanie. Na początku lub w połowie maja przyjeżdża do mnie bratowa, która jest świetną fryzjerką z ogromnym doświadczeniem, potrafi naprawdę ...
Za tydz bedzie u mnie brat bedzie szukal czego kolwiek zeby sobie dorobic wie ktoś cos??pozdrawiam
jest ktoś może chętny go gry w piłkę nożną gramy w każdą niedziele w Bryne chętnych proszę o kontakt na pw lub tutaj
kto na piwko w Tonsberg w nstepny weekend?
Z mila checia kogos poznam, jestem od 3dni tutaj i nic kompletnie nie wie wiiem o tym miejscu. Moze ktos pomoze?
czy ktoś może wie czy coś się zmieniło przy zakupie auto passa... jestem obecnie w Haugesund i lipa na każdej stacji odsyłają mnie do internetu.. czy skończyła się możliwość zakupu na stacji paliw ...
Witam serdecznie . Poszukuje pana Janusza który mieszka w trondheim ( pracuje w restauracji jako kucharz lub jako kelner ) bo mam ważne pytanie do takiej osoby Bardzo bym prosił o kontakt tej oto ...
Hejka Tak jak w temacie SZUKAM mieszkania (małego domku) do wynajęcia w Oslo -i okolice do 50 km.. Najlepiej aby mieszkanie miało min. 3 pokoje i znajdowało się na parterze.. Byłabym ...
Witam, jakiś czas temu byłem w Norwegii. Autem do Świnoujścia -> prom do Ystad -> autem przez Szwecję do Norwegii. Czy ktoś zna jakieś przeprawy promem do Norwegii ? Przyznam się, że ...
Jest prawda czasow,o ktorych mowimy i jest prawda ekranu. Dla tych forumowiczow ,ktorzy swietlany okres Gierka znaja jedynie ze slyszenia zapraszam do obejrzenia filmu wiernie oddajacego ducha ...
pawel piotr
24-04-2015 19:14
Witam mam do was pytanie moj znajomy był świadkiem jak Norweg kopnoł 3 letniego synka ,tylko że to było kopnięcie że dziecko metr odskoczyło.Też widział ja kilka razy szarpał dzieckiem ,i jak uderzył ...
pawel piotr
23-04-2015 21:20
Witam,mam okazję kupić samochód który został przerobiony na auto-pomoc,ale,samochód został przerobiony w Polsce w zeszłym roku przez profesjonalną firmę,samochód przeszedł EU kontrol,tyle że dalej ...
Witam. Mam pytanie odnośnie wysokości piwnicy pod wynajem. Jakie są dopuszczalne normy 2,10 m czy więcej. A wielkość okien też musi być odpowiednia? Z góry dziękuję
Kto jest odpowiedzialny za malowanie mieszkania przy wyprowadzce najemcy? Mieszkanie opuszczam ja, przejmuja mieszkanie znajomi, kiedy zapytali wlasciciela co z malowaniem, stwierdzil, ze musze to ...
Coś na wesoło to chyba już było ale trzeba mieć dobre głośniki efekt jest ok tylko trochę przeklina, życie tu trzeba mieć cierpliwość z amigi demo
UNDER:IMPORT ► SHARI VARI // ŁÓDZ ► QUARREL ► POLEHONSKI ► SLAV ► D-FEENS ▲▲ Let's play techno ;D Pol roku minęło i ponownie spotykamy się w zbliżonym składzie Po dobrym przyjęciu i ...
Czy ktoś może podać jakąś stronę www z bramką do wysyłania darmowych sms-ów na telefony norweskie przez internet ?
Cześć, czy jest to prawda, że jeśli pracownik zakupi pojazd elektryczny to pracodawca musi zorganizować/zamontować punkt ładowania i udostępnić go za darmo pracownikowi ? kto ponosi koszty ...
demotywatory.pl/4486269/Drodzy-Polacy-na...aszym-zdaniem-prawda
W wyżej wymienionych dniach jade z Pl do No mam jeszcze wolne miejsce ładowane transbus6@wp.pl
Macie jakieś lepsze pomysły?
Rozwaliłem samochód który został zezlomowany pod wpływem małej ilości alkoholu. Interesuje mnie jakie będę miał konsekwencje, ile dostane kary miej więcej, czy odzyskam prawo jazdy i będę mógł ...
Dzień dobry! Piszę pracę magisterską o emigrantach, a w szczególności o skutkach i efektach emigracji. W mojej pracy najważniejsza jest dla mnie opinia emigrantów na temat ich sytuacji - bardzo ...
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/s...orweskim-s52841.html Wlasnie wszedlam na portal, a tu taka sytuacja. Cosik mi sie jednak zdaje, ze trza by jakies bardziej realne wymagania se ...
Witam wszystkich, w grudniu kupiłem w Elkjopie telefon Sony Xperia Z3 i w dniu dzisiejszym na telefon z wysokości około 1m spadł na niego słoik nutelli xd Jest dość duża pajęczynka na ekranie, a ...