Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

reklama | kup tutaj »

Zdyscyplinowany szuka pracy.stavaner,jorpeland,tau - Norwegia

Czytali temat:
Pawel Kubin (681 niezalogowanych)
1 Post

(misiekchojnice)
Wiking
Witajcie, mam 25 lat i jak w temacie szukam pracy. Przyjechałem do Norwegii 3 tygodnie temu w celu podjęcia pracy. Spotkałem się z kolesiem, który obiecał mi pracę, uzgodniliśmy warunki i za 3 dni miałem rozpocząć. Po 2 dniach dostałem smsa od niego, że rozpocznę w poniedziałek. Pojechałem więc w poniedziałek w wyznaczone miejsce o wyznaczonej porze, a on zdziwiony że ja jestem. Powiedział że wieczorem się odezwie kiedy naprawdę zacznę. Zwodził mnie przez kilka dni aż w końcu napisał że nie ma dla mnie pracy i życzy mi szczęścia. Takim sposobem zostałem bez niczego. W Polsce praca zostawiona, żona, która myśli że pracuję i 4 miesięczny synek... Może jest ktoś w stanie mi pomóc? Podejmę się wszystkiego, nie boję się ciężkiej pracy. W Polsce pracowałem kilka lat w betoniarni, posiadam uprawnienia do obsługi wózków widłowych. Jestem sumienny, zdyscyplinowany. Bardzo proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

pierdole!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
W chuja robisz żonę, zostawiłeś dziecko, ogólnie jesteś osoba nieodpowiedzialną , wątpię by ktokolwiek dał prace osobie nieodpowiedzialnej i dodatkowo głupiej lub naiwnej

Ewentualnie druga strona medalu , wymyśliłeś historyjkę jaki to jesteś nieporadny życiowo i próbujesz grać na uczuciach gorzej naiwnych od ciebie...

Ogólnie "ja pierdole" jak najbardziej pasuje do tej sytuacji...

Wyjedź do Holandii lub Wielkiej Brytanii, tam jest praca od ręki z agencji , nawet w Polsce możesz formalności załatwić

Ewentualnie podbijaj do betoniarni, jeżeli masz takie doświadczenie , dogadasz się , to jest szansa , że cie przyjmą, jeżeli potrzebują oczywiście, tylko że sezon teraz chujowy, ale może ktoś się zlituje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jesli piszesz prawde to dlaczego nie napiszesz kto cie tak zwodził?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lamikoboy napisał:
W chuja robisz żonę, zostawiłeś dziecko, ogólnie jesteś osoba nieodpowiedzialną , wątpię by ktokolwiek dał prace osobie nieodpowiedzialnej i dodatkowo głupiej lub naiwnej
...gdyby zabrał dziecko to byłby dopiero nie odpowiedzialny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
napisz co potrafisz i co z językiem chociaż angielskim...
a tak na marginesie to i zdarzaja sie takie sytuacje...więc nie ma co chłopaka wyzywać.a po drugie nie kazdy jest taki obrotny zreszta dzieciak ma 25 lat,więc uczy się na błędach i robi błędy,jak kazdy z nas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok