Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kami 23 krzysztof pawkowski Tomi198642 (4810 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no tak rzeczywiście od daty złożenia wniosku ale w NAV oczywiście .....i pamiętaj że NAV wysyła informacje że dokumenty z pl dotarły . oni często coś gubią albo zapominają , dlatego jeżeli po około pól roku nic nie przyjdzie to dzwoń do urzędu w pl czy są wysłane ( mają rejestr z data wysyłki ) a potem dreptaj do NAV co się dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Nie od daty pozytywnej decyzji NAV, tylko od daty zlozenia wniosku w NAV jesli zostanie on rozpatrzony pozytywnie.

jak nie wiesz to nie pieprz głupot ...
kasa jest zwracana od momentu otrzymania pozwolenia o pracę nie jak inni również myślą, od daty umowy o pracę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
B.K. napisał:
Lindemans napisał:
Nie od daty pozytywnej decyzji NAV, tylko od daty zlozenia wniosku w NAV jesli zostanie on rozpatrzony pozytywnie.

a może tak licząc trzy lata wstecz...od miesiąca w ktorym ten zasiłek na dziecko faktycznie przysługiwał a nie od daty zlozenia wniosku...ups...

dokładnie 3 lata wstecz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niech się tonnny nie podnieca i słucha mądrzejszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Andre ved mark napisał:
no tak rzeczywiście od daty złożenia wniosku ale w NAV oczywiście .....i pamiętaj że NAV wysyła informacje że dokumenty z pl dotarły . oni często coś gubią albo zapominają , dlatego jeżeli po około pól roku nic nie przyjdzie to dzwoń do urzędu w pl czy są wysłane ( mają rejestr z data wysyłki ) a potem dreptaj do NAV co się dzieje

tak jest...od daty złozenia wniosku...szczegolnie jesli chodzi o zaległe swiadczenia
ale nakrecicie dziewczynie w głowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nalezny zasilek na dziecko, a o takim tu rozmawiamy, przysluguje od daty zlozenia wniosku, jesli zostanie pozytywnie rozpatrzony. Wypalcony moze byc maksymalnie do 3 lat wstecz. Nadal nie pojmujesz ? Dlaczego mnie to nie dziwi...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie dziwi mnie to bo faktycznie tak jest !!!! już napisałem że się pomyliłem mam cię jeszcze pocałować w dupę za tę pomyłkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
Nalezny zasilek na dziecko, a o takim tu rozmawiamy, przysluguje od daty zlozenia wniosku, jesli zostanie pozytywnie rozpatrzony. Wypalcony moze byc maksymalnie do 3 lat wstecz. Nadal nie pojmujesz ? Dlaczego mnie to nie dziwi...?

logiczne chyba,ze jak nie złozysz wniosku to nie dostaniesz i jakas tam data jest...ale nie wypłacają OD DNIA ZŁOZENIA WNIOSKU ale wstecz do trzech lat....data złozenia nie ma tu nic do rzeczy...pojmujesz?czy za trudne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:
nie dziwi mnie to bo faktycznie tak jest !!!! już napisałem że się pomyliłem mam cię jeszcze pocałować w dupę za tę pomyłkę

Andre, odwal sie ode mnie
Znowu nie ogarnales, ze to nie bylo do Ciebie.
Teraz wiec do Ciebie : dlaczego mnie to nie dziwi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
Lindemans napisał:

logiczne chyba,ze jak nie złozysz wniosku to nie dostaniesz i jakas tam data jest...ale nie wypłacają OD DNIA ZŁOZENIA WNIOSKU ale wstecz do trzech lat....data złozenia nie ma tu nic do rzeczy...pojmujesz?czy za trudne?

Walnij sie cegla w glowe tepoto.
Wyplacaja od dnia zlozenia wniosku, siegajac maksymalnie do 3 lat wstecz(z ta nalezna wyplata)
Logiczne, ale nie dal Ciebie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok