Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szukam pracy 23 letni mężczyzna, pracowity - Norwegia

Czytali temat:
(338 niezalogowanych)
1 Post
Marcin Młyński
(marcinmlynek)
Wiking
Witam,

Poszukuje pracy w Norwegii.

Znajomość języka: Polski - bardzo dobry, Angielski - dobry, Norweski - wkrótce rozpoczynam naukę.
Prawo jazdy: Kat. B (samochody osobowe oraz ciężarowe do 3,5t)

Po ukończeniu szkoły i wyuczeniu się zawodu - Technik Informatyk specjalizacja grafika komputerowa, rozpocząłem poszukiwanie pracy. Od 2 lat pracuję w firmie jako specjalista ds. sprzedaży i marketingu (mała działalność kilku osobowa), jednak nie jestem zadowolony z pracy, która nie pozwala mi na rozwinięcie swoich umiejętności oraz na poszerzanie wiedzy czego efektem byłyby korzyści dla pracodawcy.

W związku z tym, iż w Polsce niestety pracownik szukający pracy w młodym wieku - co jest równoznaczne z słabym doświadczeniem, ma problemy z uzyskaniem posady z której będzie zadowolony i przede wszystkim będzie cieszył się z wykonywanej pracy jednocześnie gwarantując pracodawcy dobre wyniki w pracy.

W związku z powyższym, poszukuję pracy obojętnie w jakim zawodzie - kierowca, pracownik budowlany, magazynier, sprzedawca, malarz, konserwator powierzchni, pomocnik budowlany, pomocnik kierowcy.

Wszystkie oferty proszę kierować drogą mailową lub telefoniczną.

Kontakt:
Telefon komórkowy: 693660295
Telefon stacjonarny: (58)6859511

Email: marcinmlynek@gmail.com
Dodatkowy adres email: marcin.mlynek@poczta.onet.pl

Z góry dziękuje za zainteresowanie.
Marcin Młyński

Pragnę przeprosić użytkowników i administratorów jeśli umieściłem ten wątek w złym miejscu, jeśli tak było to proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marcinmlynek napisał:... Od 2 lat pracuję w firmie jako specjalista ds. sprzedaży i marketingu (mała działalność kilku osobowa),
...jednak nie jestem zadowolony z pracy, która nie pozwala mi na rozwinięcie swoich umiejętności oraz na poszerzanie wiedzy czego efektem byłyby korzyści dla pracodawcy.

...W związku z tym, iż w Polsce niestety pracownik szukający pracy w młodym wieku - co jest równoznaczne z słabym doświadczeniem, ma problemy z uzyskaniem posady z której będzie zadowolony i przede wszystkim będzie cieszył się z wykonywanej pracy jednocześnie gwarantując pracodawcy dobre wyniki w pracy.

... W związku z powyższym, poszukuję pracy obojętnie w jakim zawodzie - kierowca, pracownik budowlany, magazynier, sprzedawca, malarz, konserwator powierzchni, pomocnik budowlany, pomocnik kierowcy.

Czy Ja mogę prosić o kałsznikowa i naboje na gumę ...!
Innych naprawdę szkoda .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wiadomość od : marcinmlynek
21 Lipiec 2013, 02:54

Proszę o wyjaśnienie postu w temacie:

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...44047/szukam_pracy_2 .
---
A co tu wyjaśniać ... ?
---
Magazynek gumowych naboi , może wybił by głupotę z głowy , nie robiąc szkody Ciału , bo co Ono jest winne iż głowa / umysł / durnowata ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok