Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3129 niezalogowanych)
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
niech będzie Twoje na wierzchu poczekasz, trochę kasy wydasz i zaczniesz się zastanawiać czy oby ktoś tu kto pisze nie ma choć troszeczkę racji i zaczniesz się określać i myśleć co ja tak naprawdę potrafię - dodam że dużo firm korzysta z tej samej bazy gdzie składasz CV a to radzę BARDZO ale to BARDZO dobrze przemyśleć co tam o sobie napisać. W Polsce jak umiesz dużo rzeczy to jesteś zajebisty bo na jednym etacie będziesz robił za cztery no ale w Norwegii jest trochę inaczej. Życzę powodzenia w szukaniu pracy gdziekolwiek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
Optimus_Anihilacja napisał:
alexkawa napisał:
as33v95 napisał:
uwazasz ze kazda rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od co pan umie??!!! chyba logiczne jest ze jesli udam sie do firmy ktora zaoferuje mi prace to bedzie ona miala sprecyzowana dzialalnosc( I wiadomo bedzie wtedy czym ona sie zajmuje I jakie stanowisko bedzie mi oferowane.). Jesli bedzie to cos czego nie potrafie po prostu podziekuje
podsumowujac wg narzedzi dedukcyjnych logiki klasycznej: baran jak ch#

Mowiem...Zreszta i tak jestescie cierpliwi. okreslenie welniany jest wlasciwe. W koncu to "rodak" ...Redukowanie do absurdu.

hehe smiac mi sie chce z was pajace bo jedyna rzecza ktora potraficie jest uzywanie obelg naprawde szkoda mi was I tego waszego plytkiego myslenia myslicie ze to mnie rusza?
no nie tedy droga ale kazdemu wolno probowac
nie ma to jak te polskie dobre zyczenie innym. ty tu uzywasz slowa rodak? ty wiesz kurwa co to znaczy ? to na chuj sie udzielasz jak nie potrafisz pomoc RODAKOWI. no I ty druga osobko jak taka/I logicznie myslaca jestes to moze trzeba w tym kierunku uderzyc jakies studia czy nie wiem doktorat z dedukcyjnego myslenia. pozdrawiam buractwo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
KonkoN napisał:
niech będzie Twoje na wierzchu poczekasz, trochę kasy wydasz i zaczniesz się zastanawiać czy oby ktoś tu kto pisze nie ma choć troszeczkę racji i zaczniesz się określać i myśleć co ja tak naprawdę potrafię - dodam że dużo firm korzysta z tej samej bazy gdzie składasz CV a to radzę BARDZO ale to BARDZO dobrze przemyśleć co tam o sobie napisać. W Polsce jak umiesz dużo rzeczy to jesteś zajebisty bo na jednym etacie będziesz robił za cztery no ale w Norwegii jest trochę inaczej. Życzę powodzenia w szukaniu pracy gdziekolwiek.

no z tym trzeba sie niestety tez liczyc. watek rozpoczalem w celu zdobycia jakichkolwiek informacji na temat rynku pracy czegos sie dowiedziec a przy okazji moze ze szczesciem znalezc cos. za dobre rady dziekuje, a z buractwa sie smieje dziekuje [pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
as33v95 napisał:
alexkawa napisał:
as33v95 napisał:
uwazasz ze kazda rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od co pan umie??!!! chyba logiczne jest ze jesli udam sie do firmy ktora zaoferuje mi prace to bedzie ona miala sprecyzowana dzialalnosc( I wiadomo bedzie wtedy czym ona sie zajmuje I jakie stanowisko bedzie mi oferowane.). Jesli bedzie to cos czego nie potrafie po prostu podziekuje

Mowiem...Zreszta i tak jestescie cierpliwi. okreslenie welniany jest wlasciwe. W koncu to "rodak" ...Redukowanie do absurdu.

hehe smiac mi sie chce z was pajace bo jedyna rzecza ktora potraficie jest uzywanie obelg naprawde szkoda mi was I tego waszego plytkiego myslenia myslicie ze to mnie rusza?
nie ma to jak te polskie dobre zyczenie innym. ty tu uzywasz slowa rodak? ty wiesz kurwa co to znaczy ? to na chuj sie udzielasz jak nie potrafisz pomoc RODAKOWI. no I ty druga osobko jak taka/I logicznie myslaca jestes to moze trzeba w tym kierunku uderzyc jakies studia czy nie wiem doktorat z dedukcyjnego myslenia. pozdrawiam buractwo!!!

Ano i ja i kolego studia mamy za soba, a tobie pozostala glupota funkcjonalna.
Powodzenia zatem rodaku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
as33v95 napisał:
[quote]KonkoN napisał:

no z tym trzeba sie niestety tez liczyc. watek rozpoczalem w celu zdobycia jakichkolwiek informacji na temat rynku pracy czegos sie dowiedziec a przy okazji moze ze szczesciem znalezc cos. za dobre rady dziekuje, a z buractwa sie smieje dziekuje [pozdrawiam[/quote]

czy ty czytasz co piszesz? interesuje cie rynek pracy ale jaki dział. Im wiecej napisałbyś o sobie tym wieksze szanse miałbyś uzyskać konkretne odpowiedzi ale zachowaj te tajemnice dla siebie i spierdalaj panie przemądrzały bo tu podejrzewam że nawet do łopaty nikt by cie nie chciał
bez jezyka, prawa jazdy, zero umiejętności, kursów itd itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Adam Szymczyk
(as33v95)
Wiking
as33v95 napisał:
alexkawa napisał:
as33v95 napisał:

Ano i ja i kolego studia mamy za soba, a tobie pozostala glupota funkcjonalna.
Powodzenia zatem rodaku

rowniez pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
as33v95 napisał:Optimus_Anihilacja napisał:...Mowiem...Zreszta i tak jestescie cierpliwi. okreslenie welniany jest wlasciwe. W koncu to "rodak" ...Redukowanie do absurdu.rowniez pozdrawiam
JAKAŚ zaraza panuje w Kraju czy jak ... czy CO...!? .
---

NASTĘPNY BUFON ... ! .
---
Te ... @ as33v95 ...
---
Chciałem ciebie poinformować iż właśnie Odbyłeś Wirtualną Rozmowę Kwalifikacyjną w Sprawie Swojej Pracy W NORGE ...
---
I NIESTETY Dałeś DUPY na całej Lini ... , jak Większość takich mądralińskich aliensów w ostatnim czasie z Rodzinnego Kraju .

---
Widzisz Baranie wełniany ... / dość miłe i kulturalne określenie "debila" /
---
Właśnie ...@ Optimus_Anihilacja ... jest Pracodawcą i ma sporą wiedzę na temat rekrutacji pracowników nie tylko Fizycznych .
---
A ty nie dość , że nie potrafiłeś przekazać co potrafisz , umiesz , oraz jakie posiadasz prawne kwalifikacje zawodowe , to jeszcze na Tym Interview nieświadomie nabijałeś się z potencjalnego Pracodawcy .
Pokazując swój ogólny BRAK SZACUNKU do Innych ... ! .
---
I ty chcesz dostać pracę TU W NORGE ? ,zaczynając Specyficzną ŻEBRANINĘ ... a przy okazji wyśmiewając wszystkich dookoła nie znając Ich stanowisk Zawodowych ...
---
ŚMIECH i Żałość ... !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gabriel napisał:
as33v95 napisał:Optimus_Anihilacja napisał:...Mowiem...Zreszta i tak jestescie cierpliwi. okreslenie welniany jest wlasciwe. W koncu to "rodak" ...Redukowanie do absurdu.rowniez pozdrawiam
JAKAŚ zaraza panuje w Kraju czy jak ... czy CO...!? .
---

NASTĘPNY BUFON ... ! .
---
Te ... @ as33v95 ...
---
Chciałem ciebie poinformować iż właśnie Odbyłeś Wirtualną Rozmowę Kwalifikacyjną w Sprawie Swojej Pracy W NORGE ...
---
I NIESTETY Dałeś DUPY na całej Lini ... , jak Większość takich mądralińskich aliensów w ostatnim czasie z Rodzinnego Kraju .

---
Widzisz Baranie wełniany ... / dość miłe i kulturalne określenie "debila" /
---
Właśnie ...@ Optimus_Anihilacja ... jest Pracodawcą i ma sporą wiedzę na temat rekrutacji pracowników nie tylko Fizycznych .
---
A ty nie dość , że nie potrafiłeś przekazać co potrafisz , umiesz , oraz jakie posiadasz prawne kwalifikacje zawodowe , to jeszcze na Tym Interview nieświadomie nabijałeś się z potencjalnego Pracodawcy .
Pokazując swój ogólny BRAK SZACUNKU do Innych ... ! .
---
I ty chcesz dostać pracę TU W NORGE ? ,zaczynając Specyficzną ŻEBRANINĘ ... a przy okazji wyśmiewając wszystkich dookoła nie znając Ich stanowisk Zawodowych ...
---
ŚMIECH i Żałość ... !
napisałby cokolwiek o sobie np. że wie jak wymienic wahacz w golfie ale bufon woli czekać na oferty i wybierze te najlepsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
as33v95 napisał:

Pozdrawiam rowniez

PS
Przeczytaj sobie regulamin: vide ostatnie wypowiedzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:napisałby cokolwiek o sobie np. że wie jak wymienic wahacz w golfie ale bufon woli czekać na oferty i wybierze te najlepsze
PAJACU do sześcianu ...!!!
Nie jestem w żaden sposób związany z mechaniką samochodową , poza tym iż nagminnie , używam auta .
---
Z wykształcenia jestem Budowlańcem i nie mam żadnego obowiązku , znać się na wymianie wahacza !
---
Niemniej Sam ...oceniłem problem i poza drobnymi wskazówkami , Osobiście wymieniłem tenże wahacz ! na zwykłym Parkingu bez wymyślnych narzędzi warsztatowych ...
---
TYLKO i wyłącznie przy pomocy ...
- siekiery ciesielskiej .
- młotka ciesielskiego .
- cążków do wiązania zbrojenia .
- rug cugu ...
- brechy ...
- łapki do gwoździ .
Nasadki fi 18 , 17 , 15 , 13 , 12 , 10 .
---
Żal dupę ściska ... czy jak ...? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok