Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Praca 2014 dla 18=latka - Norwegia

Czytali temat:
(333 niezalogowanych)
6 Postów
M Dz
(Madr)
Wiking
Witam. Żyje w Polsce ale mam siostre która od dluzszego czasu mieszka w norwegii z męzęm i dzieckiem. W nastepnym roku bede mial okazje jechac do niej z moja dziewczyna. Planujemy żeby isc do pracy na miesiac moze dwa. Siostra mieszka w Stavanger. Tam jest niedaleko lotniska pole truskawkowe i jakies inne miejsca ktore wygladaja na miejsca pracy dla mlodziezy. Mam pytanie co trzeba zrobic zeby dostac tam prace przy np truskawkach lub podobnych? Jest ktos ze Stavanger co sie orientuje jak z praca dla mlodziezy w tym rejonie? Prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
snoopyfrogs napisał:
Witam. Żyje w Polsce ale mam siostre która od dluzszego czasu mieszka w norwegii z męzęm i dzieckiem. W nastepnym roku bede mial okazje jechac do niej z moja dziewczyna. Planujemy żeby isc do pracy na miesiac moze dwa. Siostra mieszka w Stavanger. Tam jest niedaleko lotniska pole truskawkowe i jakies inne miejsca ktore wygladaja na miejsca pracy dla mlodziezy. Mam pytanie co trzeba zrobic zeby dostac tam prace przy np truskawkach lub podobnych? Jest ktos ze Stavanger co sie orientuje jak z praca dla mlodziezy w tym rejonie? Prosze o pomoca co siostra ze Śwagrem ci mówią na ten temat? pytałeś w ogóle?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
M Dz
(Madr)
Wiking
pytalem ale rok temu jak bylem u nich to mowili ze nie mam jeszcze 18 lat tak to by mnie dali do roboty. szwagier pracuje przy roznoszeniu gazet czy cos takiego. mnie bardziej zalezy na zbiorach i chce pracowac razem z dziewczyna. do pola nie mam tak daleko bo jakies 2 kilometry takze autobusem czy cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok