Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

jak się pozbyć polskiego paszportu? - Norwegia

Czytali temat:
(645 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
chodzi mi o życiowe porady
może z wykluczenie ślubu z tubylcem
no czy to długo i boli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Ja mam grila na balkonie , przyjedz z flaszeczka to go oficjalnie spalimy i po klopocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Czesio ciekawe ile litwin na twój paszport kupil samochodów na kredyt? pewnie od tego cie bolala glowa hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
chodzi mi o życiowe porady
może z wykluczenie ślubu z tubylcem
no czy to długo i boli?
Kto jak kto , ale ty Przecież możesz bez problemu wyjechać do Mitycznego Israela i w przeciągu DOBY , mieć nowy i niczym nie skażony Pass .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Tomasz Kacperski
(Niezniszczalny)
Początkujący
Najlepiej wsadz go sobie w dupe. Chociaz nie to by ci jeszcze sprawilo przyjemnosc. Cwel caly dzien siedzi na polskim forum, wkleja linki z polskich portali ktore namietnie sledzi. Ale napierdala caly czas na wszystko co polskie. W takim razie - wypierdalaj.
Oczywiscie obaj wiem jak jest naprawde, ze jestes tylko sfrustrowanym pajacem ktory stara sie podniesc swoje ego w internecie. Bez tego internetu pewnie bys zdechl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Niezniszczalny napisał:
Najlepiej wsadz go sobie w dupe. Chociaz nie to by ci jeszcze sprawilo przyjemnosc. Cwel caly dzien siedzi na polskim forum, wkleja linki z polskich portali ktore namietnie sledzi. Ale napierdala caly czas na wszystko co polskie. W takim razie - wypierdalaj.
Oczywiscie obaj wiem jak jest naprawde, ze jestes tylko sfrustrowanym pajacem ktory stara sie podniesc swoje ego w internecie. Bez tego internetu pewnie bys zdechl.
Kim ty kurwa jesteś,ABY osąd wydawać?Zastanowić się nad sobą musisz być.Nerwy nie wskazane,ponieważ twoja efektywność spaść może w pracy.A to już będzie nie dobrze>Jak masz nowicjuszu ze swoją świadomoscią PROBLEMY>polecam relaksację,lub cieżką prace fizyczną,odradzam wszystkie używki,bo przesłaniają myślenie były.AMEN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok