1 NOK
Hej Szukam kogoś do naprawy komputera stacjonarnego.mieszkam w jessheim tlf96689279
Witam potrzebuje kogoś kto ogarnie diagnostyke komputerowom w volvo skasowanie błędów po wymianie akumulatora z okolic Lillestrom.Tel 46393759
Dzień dobry, Czy ktoś uprzejmie mógłby mi polecić kancelarie adwokacką dobrą która ma duże doświadczenie i zna się w sprawach urzędowych(NAV)Ten dziwny urząd po 5 latach się obudził i ...
Witam, czy ktokolwiek jest w stanie opisać mi sytuacje dotyczącą płynów do e papierosów w Norwegii. W najbliższym czasie będę na kontrakcie w Norwegii i interesuję mnie czy wwiezienie liquidów jest ...
Witam.. Mam pytanie.. Ile można jednorazowo wysłać pieniędzy przez internet?
Witam. Posiadam samochód na polskich tablicach ktory chcialem zezłomowac. Udalem sie do autoryzowanego przez skattetaten zlomowiska w Alesund. (Tak sie zlozylo ze pracowalem tam kiedys wiec bardzo ...
witam. czy ktos wie moze ile sie czeka za zwrotem pieniedzy za podroz do szpitala?? wypelnilam formularz w helsenorge.no ... caly koszt byl 4000 nok wiec nie sa to make pieniadze .. ponad tydzien ...
Witam poszukuję adwokata bądź prawnika zajmującego się norweski polskimi przepisami dotyczącymi prawa jazdy. Mianowicie mam problem ponieważ zostało mi zabrane prawo jazdy 7 miesięcy temu przez ...
Cześć, potrzebuję kupić wieszak do kroplówki, jestem osobą prywatną. W wyszukiwarce google, najwyżej ocenianą firmą jest www.euro-medical.pl. Zapoznałem się z ich ofertą i zajmują się oni sprzedażą ...
Witam. Wysyłam zwolnienie chorobowe przez ZUS. Dostałem od nich pocztą dokument, który ma posłużyć do wystawienia formularza S055. Potrzebne są dane NAV. Z tego co się orientuję, od zwolnień ...
Witam, przeszukałem całe Google aby dowiedzieć się więcej na temat tego ile średnio norwescy trenerzy personalni życzą sobie za 1 trening / ułożenie diety /rozpiskę treningową lub prowadzenie kogoś ...
szukam dobrego chirurga łękotka
Przyjechałem do Norwegii w 2006 roku jako 46 letni zdrowy mężczyzna, zwerbowany w Polsce przez Norwegów, którzy namówili mnie do wyjazdu na kontrakt rządowy przy budowie stacji przesyłowej gazu do ...
jadę do Norwegii na weekend. Co z kwarantanną ?
Hej. Pozukuję mechanika który zna się na instalacji LPG i mógłby coś podpowiedzieć okolice Honefoss
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kwestia kosztów utrzymania w Tromso? Z różnych źródeł wyczytałem, że samo wyżywienie + komunikacja miejska to ok. 7000-10000 NOK miesięcznie. Na ile ...
Czy mogę otworzyć konto Sparebank z tymczasowym numerem, kontrakt mam i paszport
Andzika
03-09-2020 10:44
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie chodzi o to ze mój pracodawca zesłał mnie na kwarantannę prosząc o wykonanie testów na obecność koronawirusa mówiąc ze jeśli wynik będzie negatywny będę mógł ...
Hej znajdzie sie ktos of prawa norweskiego ? Mam kilka pytan .
Witam, cz do uprawnień DSB potrzeba mieć zdane wszystkie egzaminy zawodowe (tytuł technika) czy tylko ukończyć szkołę o profilu elektrycznym?
Nie wiem jak to zrobilam ale kupiłam sobie niechcący zbyt duże obuwie.Doradzicie czy mozna coś z tym zrobić?
witam. czy wie może ktos jak wplacic gotowke przez bankomat w spare bank Nord norge 1 ? nie znam jezyka wiec nie zabardzo wiem jak to zrobic . prosze o pomoc
zostałem oszukany przez pracodawcę nie wypłacił mi ostatniej wypłaty i pieniędzy wakacyjnych gdzie mam zgłosić
pomoże mi Ktoś założyć konto w sparebank w sandnessjoen?
Michał Sz.
08-07-2020 23:31
Czy wracając z Polski trzeba być 10 dni na kwarantannie w Norwegii? Czy już to zniesiono? Pozdrawiam
mart enty
05-07-2020 19:20
Witam. Ja i moja rodzina wyjeżdżamy do Polski na wakacje 3. lipca, i chcemy w drugiej turze zagłosować w Polsce. Nie mamy e-dowodów i polskich kont w banku żeby zarejestrować się elektronicznie do ...
Witam. Chcemy z rodziną głosować w Polsce w drugiej turze, wpisaliśmy się przed wiadomością o otwarciu granic do wpisu w Norwegii. Zagłosowaliśmy w Norwegii w pierwszej turze. Nie mamy jak sie ...
potrzebna pomoc przy naprawie silnika przy łodzi MARINER moze ktoś coś? kontakt 46359437
Witam, Potrzebuje adwokata mówiącego po polsku i norwesku,Oslo lub okolice.W jego obecności chce złożyć zeznania na Policji w Asker.Proszę o kontakt +48570614060.
Czy ktoś wie, kiedy otrzymam feriepenge od Norwegiana? Podobno zatrudniłem się tam. Nie mogę sobie przypomnieć kiedy. podpisano - Animus p.s. Anima pyta o to samo
Witam. Czy wiecie czy można przejechać z Bergen do Oslo ? A jeśli tak to czy trzeba siedzieć potem w kwarantannie? Pozdrawiam was ludzie kochane.
Witam czy norweska policja po zabraniu prawka polskiego odsyła je do Polski? Miał ktoś już taki przypadek ?
N O
10-03-2020 16:20
Mi nie odesłali czekałem aż kara minie i przysłali na adres norweski.
dzień dobry jestem pielęgniarka mieszkam w Polsce ale planuje wyjechać do Norwegii i myślę o nostryfikacji dyplomu czy ktoś może mi udzielić szczegółowych informacji na ten temat.
Dzień dobry potrzebuje pomocy gdyż właśnie okazaliście iż mój dowód osobisty stracił ważność i nie wpuszczono mnie do samolotu z tego powodu procedury jakieś i utknąłem w Krakowie a paszport w Norge ...
Witam. Szukam mechanika/elektromechanika samochodowego. Nie mogę przyjechać do Warsztatu. Fachowiec musiałby sam przyjechać do Sørumsand - oczywiście na mój koszt. Samochód stoi na podwórku przed ...
Posiada ktoś kody na colorline na luty Kristiansand hirtshals
Witam. Potezebuje pilnie hydraulika - woda mi sie leje w laziece. Prosze pomozcie. Mieszkam w Hamar
Witam. Ostatni raz pracowałem w Norwegii w 2017 roku. W 2018 dostałem zwrot podatku, tyle ile dali, tyle dostałem, żadnych ulg nie było. Dostałem dziś takie pismo Czy muszę się rozliczać ...
witam ,ktory numer na liczniku skageraku to utstyr nummer.pozdrawiam
Kamil Kurowski
22-01-2020 10:00
Witam, dostałam mandat za brak biletu w metrze, nie jestem tutaj zarejestrowana, przyjechałam na dwa tygodnie do koleżanki, czy muszę go zapłacić??? Pomocy !!
Nieaktualne
Poszukuje osob, ktore dnia 6 grudnia wykupily bilety lotnicze na lot Wizzairem z Oslo Gardemoen do Gdanska o godzinie 13:15. Okolo 8 osob dostalo informacje, ze samolot zostal odwolany. Linie ...
Witam wszystkich serdecznie mam pytanko wie ktoś może jakie są procedury zgłoszenia kradzieży samochodu za granicą na norweskich tablicach. Pozdrawiam.
Grzegorz Głowacki
28-12-2019 12:52
Nie wiem czy na forum znajdziesz na tyle kompetentne osoby, aby doradzały Ci w takich sprawach prawnych. Najsensowniej bedzie po prostu skonsultować to z prawnikiem, dowiedz się tylko czy kancelaria ...
Witam mieszkam w Sandefjord a pochodze z Kujaw. Szukam osoby ktora jedzi z Tego wojewodztwa do lub przez Sandefjord Larvik lub Tonsberg. Nie jadam glutenu i woze 1-2 w miesiacu jedzenie do Norwegii. ...
Cześć szukam kogoś z samochodem na dziś przeprowadzam się i mam do przewiezienia kilka walizek z lambertsenter do Skyttaveien proszę o pomoc
Witam. Zamawiał ktoś może na zalando norweskim? Jeśli tak to po ilu dniach była paczka? Zależy mi na szybkiej dostawie bo na piątek już muszę mieć. I
Witam, Czy w Norwegii jest opcja nauki języka norweskiego za darmo? spotkałem się z różnymi informacjami na ten temat.
Witam . Szukam godnego polecenia adwokata w Oslo Dziękuję
Witam. Potrzebuję w ciągu najbliższego tygodnia odebrać paczkę w Kakowie i dostarczyć ją w okolicę Oslo bądź Hønefoss. Sprawa pilna. Czy ktoś z Państwa będzie przejazdem ? Pozdrawiam.
Witam ! Dwie sprawy: 1. Znalazłem dzisiaj na ulicy jak wracałem z lotniska kartę kredytową, lepiej oddać na policję czy wysłać pod wskazany na niej adres ? 2. Od miesięcy szukam fryzjera/fryzjerki, ...
Witam, Jak to jest że przy pracy na rotacji przysługuje mi zasiłek dla bezrobotnych bo przepracowalem w mniej niż pół roku prawie 200tys kr - nie mogę z tego skorzystać bo pracodawca nie ma pracy ...
Hej. Jedzie ktoś z was na lotnisko Torp w niedzielę 10.11.19 .? Potrzebuje się dostać na lotnisko na lot 20.50
Witam Jestem tu nowy więc licze na wyrozumiałość Moja dziewczyna mieszka w Forde ,chciałbym ja odwiedzić tzn.zrobic jej niespodzianke Jak moge w cywilizowany sposób dostać się tam z Alesund badż ...