1 NOK
Czy ktoś się orientuję o jakiejś pracy na Stoczni na serwis silników? Ew firma jeżdżącą na serwisy? Ale zarobki powyżej 60.000,00 kr
Czesc, Firma oglosila upadlosc a ja przebywam na zwolnieniu lekarskim. Bede na zwolnienniu jeszcze okolo 2 mcy.Czy NAV wyplaci naleznosc normalnie ? Czy sa tu jakies inne kwestie ?
Witam wszystkich. Będę wdzięczny za pomoc. Muszę pojechać z Polski Zachodniej do Norwegii Północnej ( Hammerfest). Będę jechał samochodem, ale proszę o porady jaka droga jest najlepsza. ...
Witajcie, Jak najlepiej i najwygodniej dostać się do Oslo z psem z Trójmiasta? Autokary i samoloty odpadają bo jest zakaz przewozu zwierząt. Samochód nie jest posiadamy. Prom nie jest bezpośrednio. ...
Posiadam w Polsce 2 konta w banku ING. Czy mam obowiązek potwierdzić na stronie skatteetaten, iż są to moje konta? Czy ma ktoś też taki przypadek?
Witam.Pilnie potrzebuje termin w konsulacie w Oslo.Czy jest ktos kto moze oddac w tym tygodniu?
Witam! Poszukuje lakiernika samochodowego Oslo lub okolice do ogarniecia 2 wgniotek i kilku wykwitow na lakierze VW T6 2017. Czy ktos moze pomoc?
Witam was , mam pytanie czy zna ktoś kreglarza co nastawia bóle pleców? Dzięki
witam noclegi kolo oslo FETSUND wiecej iformacji TEL, 99855368
Witam, wyczytałem, że można się poruszać po Norwegii samochodem na Polskich tablicach przez rok po uzyskaniu takiego pozwolenia na podstawie tego, że nie planujemy zostać dłużej niż rok w Norwegii. ...
Szukam mechanika od instalacji gazowej samochodowej . Jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje to proszę o pomoc.
Szukam mechanika od instalacji gazowej samochodowej . Jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje to proszę o pomoc.
Zapraszamy Wyjazd z Polski 24.11.2022 Wyjazd z Norwegi 28.11.2022 Oferujemy regularne przewozy : Przeprowadzki Paczki Przesyłki allegro Części samochodowe Meble Materiały budowlane ...
Mój siostrzeniec potrzebuje wsparcia w rehabilitacji i dalszym leczeniu. Nawet drobna kwota może się przyczynić do polepszenia jego stanu zdrowia. Dziękuję za każde wsparcie. Jeśli możesz przekazać ...
Mój siostrzeniec potrzebuje wsparcia w rehabilitacji i dalszym leczeniu www.siepomaga.pl/andrzej-szymczyszyn
gregor55
23-10-2022 11:56
Dnia 22-10-22 /Sobota/ wyjeżdżam do polandii Fordem Connect z okolic Ski/Moss. na Śląsk, okolice Wrocław - Katowice. Mogę zabrać po drodze, drobne rzeczy/ paczki i takie tam inne. Gdyby, ...
Witam, Czy pomógłby mi ktoś w znalezieniu legalnej pracy na terenie Norwegii? Obecnie znajduje się w Polsce, gdzie mam pracę dorywczą jednak jest ona zależna od turystów, a bezczynność mnie ...
Cześć wszystkim. Poszukuję na lato kąta w jakiejkolwiek części Norwegii i pomocy w aklimatyzacji. Mogę sprzątać, oporządzać zwierzęta, pilnować dzieci albo pomagać osobom starszym i oczywiście ...
Witam. Poszukuje wypożyczalni busów do przeprowadzki. Ewentualnie mogę zlecic całą przeprowadzkę z Holandii do Norwegii. Informacje proszę udzielać na priv. Z góry serdecznie dziękuję.
witam czy znajdzie się dobra dusza która sprawdzi auto po numerze vin/przebieg na stronie www.vegvesen.no/kjoretoy potrzebny jest do tego numer ID Kuppass którego nie posiadam
witam szukam kogos do ustawienia anteny satelitarnej
Czy ktoś zna godną polecenia firmę transportową która zabierze kilka rzeczy do Polski..?
Amigo Transport
20-09-2022 16:20
Witam Pilnie potrzebna laweta z Göteborg do Karlskrona na prom Stena Line. Tylko poważne propozycje
Witam, może ktoś pomoże z odpowiedzią na pytanie. Mam taki problem kupiłem hulajnogę w Norwegii dwa lata temu w sklepi e-wheels. Hulajnoga była trzy razy reklamowana, przy trzeciej reklamacji ...
Witam wszystkich mam problem zablokowali mi konto w dnb jest jakaś informacja żeby uaktualnić jakieś dane tylko że chcą paszportu a mój jest już nie ważny czy mozna to jakoś załatwić inaczej?
szukam tu jakiegos dziennikarza
Witam.Poszukuje transportu żeby zabrać z Norge Toyta Yaris do polski okolice Goleniowa.
Onty_Ja_Gabriel_3.
19-05-2022 21:37
Witam. Czy orientuje się ktoś jak można dostać się busem z Bergen w okolice parku narodowego Jotunheimen (do 30-40km )? Mam zamiar wejść na najwyższy szczyt i nie mogę znaleźć odpowiedniego ...
Czesc. Dwoje Ukraincow (Matka z 17-letnim synem) szukaja mozliwosci powrotu do Polski. Nie moga latac samolote, wiec tylko samochod lub autobus. Autobus moze byc dopiero w sobote za tydzien, a ...
Cześć, Mam pytanie, Gdzie mogę zrobić D-nummer I czy mając ten numer mogę założyć konto bankowe w Norwegii?
Witam mam taki problem, kupiłem hulajnogę elektryczna ciągle mam z nią problemy, hulajnoga jest już 3 raz na serwisie z tą samą usterka po ilu serwisach mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy lub wymianę ...
Czesc, staram się ogarnąć zasady działania Finn.no ale jakoś średnio mi to wychodzi. Czy ktoś bardziej ogarnięty mogłyby mi podać kontakt do osoby która wystawiła te ogłoszenie? Jeg fant dette ...
Ostroleka
15-01-2022 11:04
Witam w 2020 r lipiec otrzymałem umowę na mail z biura pracy z którym mielaem kontrakt rano kupili mi bilet lotniczy w dzień wylotu rano dostałem tel jeszcze z odprawa samolotu a po godzinie ...
Proszę o pomoc potrzebuje dokończyć załatwianie formalności z Norwegii jestem w Polsce proszę o pomoc kontakt pod nr.+48730713560
Potrzebuje pomocy z zabraniem paczki do 10 kg z Bielska do Oslo w przeciagu 2 tygodni. Prosze o wiadomosc na priv badz maila.
Jak dodać nowy przejazd autem do No. Wcześniej wyskakiwała opcja dodaj nowy przejazd przy wyszukiwaniu przejazdu , a teraz tego nie ma ?? Jak to zrobić ??
Dzie dobry, czy ktos moze podpowiedziec w ktorym miejscu moge dolaczyc potwierdzenie o wizycie w szoitalu na stronie Helse Norge Pasientreiser. Jest molziwosc dolaczenia dokumentow za bramki i za ...
Hei. Poszukuję na dłużej, przydomowego parkingu z dostępem do prądu. WSZEDZIE tylko nie w OSLO!. Może być każda wieś w okolicy Kråkstad/Ski/Ås. i tak dalej. Auto to Ford Transit Connect. ...
HEI. 29-Listopada przylatuję do Oslo Gardermoen i wracam z tego lotniska pierwszego Grudnia. Potrzebuję na ten czas noclegu w okolicy. Za udostępnienie Noclegu mogę zapłacić i przywieźć cokolwiek ...
Proszę o pomoc. Może znalazłby się tutaj prawnik, który pomógłby w wydobyciu ze szpitala dokumentacji medycznej. Jest to bardzo ważne...
Czołem! Mam pytanie. Mianowicie; czy ktoś ma namiary na dobrego fizjoterapeutę, w okolicach Tønsberga? Doskwiera mi łokieć tenisisty i rozwarstwione ścięgno, a póki co, tutaj \"leczą\" ...
Dzień dobry. W planach moich i żony pojawiła się chęć przeprowadzki do Norwegii. Co za tym idzie poszukuję dobrej duszyczki która byłaby wstanie nam na priv troszkę opowiedzieć o życiu w Norwegii jak ...
Dzień dobry. W planach moich i żony pojawiła się chęć przeprowadzki do Norwegii. Co za tym idzie poszukuję dobrej duszyczki która byłaby wstanie nam na priv troszkę opowiedzieć o życiu w Norwegii jak ...
Witam , poszukuje osoby która pomoże mi przed sprowadzeniem auta do Polski załatwić przegląd auta zakupionego w Norwegii . Pozdrawiam .
juz po temacie
Dzien dobry, czy legalne jest przywiezienie do Norwegii kofeiny w proszku? Jeśli tak to w jakich ilościach?
Czy znajdują się tutaj osoby zainteresowane kupnem polskich produktów? Zasada jest prosta. Wykonam takie zakupy w Polsce po możliwie najniższych cenach, w marketach typu Biedronka i na podany przez ...
Witam.Mam zepsuty samochód jestem w Szwecji w Helsingborg.Czy ktoś w najblizszych godzinach jedzie do Polski Lawetą przez Szwecje Swinoujscie-Szczecin.Proszę o kontakt tel 004746263022.Mariusz.
skoro nie jestem na kwarantannie to po co dzwonią do mnie z Centrum Kontroli Osób Wjeżdżających do Norwegii i pisze że jak się nie dodzwonią to sms wysyłają a do mnie nic nie wysłali nie zdążyłem ...
Witam wszystkich.Mam pytanie czy jadąc samochodem z Norwegii na prom do Szwecji Ystad trzeba mieć ważny test na koronawirusa?
Witam mam zamiar wrócić do polski pod koniec roku i chciał bym zabrać swoje auto z sobą i skorzysztac z mienia przesiedleńczego . Wiem ze muszę być właścicielem min. 6miesiecy i mieszkać w no 12 ...
boguslawa galkowska
21-06-2021 19:59
Witam,mam problem związany z tym,że ZUS odesłał mi z powrotem na adres w Polsce zwolnienie chorobowe i oświadczenie własne,tłumacząc,że nie mają teraz możliwości wysyłania papierów do NAV w Norwegii ...
Witam Czy składał ktoś z was podanie do NOKUT w zawodzie kucharz ? Mam problem z jego potwierdzeniem gdyż ukończyłem w PL tylko dwuletnią szkołę zawodową. Pozdrawiam
Witam. Planuje wyjazd do Polski. Żeby uniknąć kwarantanny muszę wykonać w Norwegii test na Covid. Czy ktoś się orientuje gdzie taki test można wykonać? Aurskog - Holand commune. Okolice Bjørkelangen.
Witam. probowalem umowic sie na spotkanie z policja w sprawie pozwolenia na pobyt po wypelnieniu wszystkich papierow online wystawilo mi 6400 koron oplaty? czy ktos sie z tym spotkal? czy jest ...