1 NOK
Pozdrawiamy
gal anonim babiak
31-10-2019 18:34
Witam tak jak w temacie ,poszukuje osoby która byłaby w stanie pomóc mi w załozeniu konta bankowego w Norwegii ,aktualnie mieszkam w Rade
witam potrzebuje pomocy osoby lub firmy która zajmuje się w po pomaganiu załatwienia dokumentów w NAV i itp proszę o namiary kogoś rzetelnego z góry dziękuje
witam proszę o pomoc przyjechałam nie dawno do Norwegii chciałbym się zarejstrować w NAV czy będę mieć jakieś ubezpieczenie chodż szukam pracy i chcę uczyć się j. norwskiego proszę o pomoc
gosia krzystof
16-10-2019 12:02
Witam pracuje w Norwegii 14 lat . Od 3 lat w dunskiej firmie,ktora zapewniała mi nocleg. Wczoraj dostałem emila od szefa ze musze opuścić natychmiast lokal czy to jest zgodne z prawem? Bez żadnego ...
Witam, byla partnerka wyjechała z synem (4 lata) do obecnego partnera. Przed wyjazdem podpisałem zgodę na paszport, który ma być odebrany w Polsce pod koniec października. Dodatkowo byla partnerka ...
Witam, czy moze ktos udzielic mi informacji na temat szkol wieczorowych w Norwegii. Mam 18 lat, chcialabym przyjechac do Norwegii do pracy i wieczorowo sie uczyc w szkole sredniej. Prosze o wszelkie ...
Witam, Mam taki problem skusiłem się na prace w Norwegii u Polaka, obiecywał złote góry, lecz sytuacja potoczyła się tak, że zdecydowałem się na powrót po dwóch tygodniach od podpisania umowy na ...
Pomóżcie bardzo proszę, potrzebuję 31.08 (sobota) ok godz. 17 dostać się z lotniska Oslo Gardermoen do lotniska Oslo Sandefjord? Znalazłam że pociągiem do Torp i potem busem ale nie mogę znaleźć ...
Ania Ant
09-08-2019 20:38
Adres mail do nav oslo
Witam serdecznie Chciałabym zapytać, czy w Norwegii istnieje cos takiego, a w zasadzie taka możliwość, żeby drugiej osobie - w tym przypadku pratnerce dać prawo współwłasności prawa do mieszkania? ...
Witam poszukuje w molde sklepu z odzywkami czy ktos z uzytkownikow wie moze gdzie znajduje sie taki sklep bo bylem w progymie tam kiedys byl taki jednak aktualnie jest zamkniety czy wie ktos moze o ...
Witam Jak dojechać z lotniska w Bergen do Centrum Bergen, konkretnie dworzec autobusowy? Przylatuję w piątek 19-07-2019. Czy jest jeden konkretny autobus, czy muszę się przesiadać? Śledziłam różne ...
Witam państwa ,przepraszam za to ogłoszenie ja tylko z zapytaniem, czy znalazłby się ktoś, kto by chciał pomóc, pewnej osobie kogo op chodzi dzis. los chorego kto sie tym przejmuje, ale ja wierze ...
Hej, czy Ktoś wie w jaki sposób mogę dojechać z wyspy Hitra na lotnisko w Trondheim. Nie mam auta- czy jest jakiś transport publiczny...proszę o pomoc
Może ktoś polecić stomatologa dziecięcego najlepiej polskiego w Oslo. Z góry dzięki.
Witam . Może znajdzie się ktoś chętny do pomocy? Przeprowadzam się z Oslo i szukam w miarę silnego kolegi który pomoże mi pakować nasz dobytek na busa. Mieszkanie na parterze. Czas max 1,5 ;d piwko w ...
Witam dobrych ludzi️. Tak jak w temacie, znalazłem oferte pracy i pierwszy raz wyjechałem do Norwegii praktycznie w ciemno , pracodawca okazał się na początku bardzo miły, obiecał umowę wypłaty co ...
Kacper Patryk
07-06-2019 12:47
Witam serdecznie czy ktoś się wybiera do Polski centralnej w dniach 5.07 na 6.07.2019.Chciała bym się zabrać z kimś w tym terminie konkretnie chodzi mi o Włocławek . Czy mógłby ktokolwiek przejechać ...
Witam. Szukam firm Stålprofiler Metallproduksjon
Dzień dobry, jak najlepiej załatwić sprawę płatności w Norwegii? Wyjeżdżam na rok na studia i chcę polecieć mając kartę, która będzie obsługiwała NOK. Jaki bank (Polski) ma najlepszą ofertę? Lub ...
Dzien dobry ! Poszukuje transportu z Oslo(Oppegård) do Polski (Szczecin) dla miniaturki krolika w klatce o wymiarach 96x57x56. Zalezy mi na jak najszybszym terminie.
Poszukuje min 4 osób/firmy do pomocy przy przeprowadzce firmy. Praca polegać będzie na zniesieniu z czwartego piętra biurowca w Bryn mebli biurowych i załadowanie ich do podstawionej ciężarówki. ...
jak rozwiązać umowę o internet z telenorem
Witam. Czy jest tutaj może ktoś z 3miasta, kto wybiera się na dniach do NO Trondheim lub okolic? Potrzebuję pomocy, chodzi mi o przewiezienie paczki ważącej ok 10kg +-. Jest to część do silnika ...
Tomek .
05-05-2019 16:55
Witam. Mąż właśnie podpisał umowę najmu mieszkania na 2 lata, pracuje około 2 miesięcy w firmie która wynajmuje pracowników na budowy przez co dostał tylko d numer. Chcemy aby dostał ten ...
Hej. Lece do polski na trzy tygodnie zastanawiam się czy ktoś może ewentualnie pomóc w przechowaniu samochodu w Bodo. ?
witam wszystkich szukam do odkupienia kilku tabletek Xanaxu Oslo i okolice od tygodnia ma duzy problem z przespaniem 4godzin w nocy.prosze o info bede wdzieczny.priv.pozdrawiam.
Witam. W Norwegii 3 dni temu przy wyjeździe z miejsca pracy skręciłem nogę. Teraz jestem w Polsce i okazało się że czeka mnie 2 miesiące leżenia z nogą w ortezie. Otrzymałem zwolnienie lekarskie w ...
KonkoN
10-03-2019 23:11
Witam serdecznie. Proszę o pomoc. 1. Mąż mieszka w Norwegii, ja w Polsce. Czy możliwe jest, abym mogła korzystać z opieki zdrowotnej/z leczenia w Norwegii? 2. Jakie warunki trzeba spełniać, aby móc ...
Kochani gdzie mogę kupic okładkę na dokumenty taka na dowód czy karty
Joanna Kuchnicka
04-03-2019 00:47
Czy ktoś wie coś na temat kodu rabatowego na parkingu w Torp
Ewelina Ewa Drzyżdżyk Piwowarska
03-03-2019 13:07
Bardzo proszę o pomoc, tych którzy uczą się w Norwegii. Z góry bardzo dziękuję!! docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLnxuE...fZrVRaYt6pQ/viewform
Witam czy Ktos z was wypelnial ten papierek?? z kim mam go wypelnic z lekarzem czy rehabilitantem? pozdrawiam i dzieki za wszelka pomoc!
Witam zlamalem noge w dzień wolny od pracy na parkingu sklepowym czy mogę się starac o jakies odszkodowanie
Witam, wybieram się w lipcu z kolegą do Norwegii na 14 dni, mamy problem z wybraniem godnej polecenia wypożyczalni samochodów, jeśli znacie jakieś „pewne” wypożyczalnie w dobrych cenach to proszę o ...
Witam, Chciałbym kupić bilet okresowy NSB na trasie Asker-Drammen. Wyświetla się opcja w aplikacji, że bilet 7-dniowy kosztuje 405 koron jak dobrze pamiętam. Chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli ...
Adrian Derewecki
18-01-2019 16:13
Witam mam pytanie,czy ktos moze mi poradzic jaki jest najtanszy dostawca prądu w Norwegii.Pozdrawiam.
Witam potrzebuje pomocy bo cos mi tu smierdzi.... pracuje od Wrzesnia w Norwegii poprzez wypozyczalnie na budowie.... na poczatku grudnia przekazalem ze wybieram sie do Polski 14 grudnia I wracam ...
Witam 30.06.2018 zostało mi zatrzymane prawo jazdy na okres 6 miesiecy. Czy ktos moze wie gdzie odebrac moje prawko? Dodam ze w dokumentach z sądu było napisane ze nie trzeba zdawac ponownie ...
Witam. Czy ktos coś wie czy w Norwegii jest jakas osoba ktora pozyczke pieniadze prywatne ??
ktoś zna dobrego kręglarza okolice Bergen chodzi o rwę kulszową.
witam .jak kupic bilet na t bane .chodzi mi i okresowy.czy kupie go przez telefon przez aplikacje czy musze isc na setrlastasjon wyrobic jakas karte.?orientujecie sie w cenach ? czy da sie kupic ...
Witam wszystkich. Orientuje się może ktoś jak to jest z zarejestrowaniem auta norweskiego w Polsce. Dodam że chce zarejestrować swoje auto w Polsce... słyszałem o takim czymś jak mienie ...
Witam Czy można bezproblemowo wykupić abonament Aftenposten z Polski ? Czy trzeba mieć jakieś norweskie konto bankowe itd ?
SZUKAM KOLEGI Z OKOLIC BERGEN RAZEM Z NIM MIAŁEM LECIEĆ DO KATOWIC ALE LOT SIĘ NIE ODBYŁ . ON POLECIAŁ DO WARSZAWY OKOŁO 17 JA NIE ODLECIAŁEM Z GŁUPIEJ PRZYCZYNY. KOLEGA COŚ ODEMNIE WZIOŁ BYŁO TO ...
Czy ktoś wie jak teraz można zapłacic za WEEBTV?
baska krzyś
18-11-2018 21:00
witam szukam osoby ktora przewiezie trzy osoby moze dwie na lotnisko z centrum Sandefjord na torp Sandefjord we wtorek o 10 .30 40578936 dziekuje
Witam ! Wypadek, pobyt w szpitalu i zwolnienie. Brzydkie zlamanie nogi. Do pracy wrocic na razie nie moge- jak sie zarejestrowac do lekarza? Nie chca rozmawiac gdy tylko uslysza ze mam D nr. Naprawde ...
Kochani, Odszedł nasz kolega, brat, syn. Życie postawiło rodzinę Koc w bardzo trudnej sytuacji. Dla Matki nie ma większej straty i bólu jak utrata dziecka. Nasz drogi Przemek był cudownym, ...
Witam zdałem egzamin z hotworku. A biuro niechce mam oddać dyplomie jak to sprawdzić w bazie danych w norwegi Pozdrawiam
Witam. Mam kilka pytań odnośnie użytkownika aplikacji nsb. Jeśli ktoś zna jej działanie proszę o kontakt na PW. Mam problem ponieważ kupiłem bilet będąc nie zalogowany na stronie nsb, następnie ...
Cześc skąd wypływa prom pasażerski z Tromso. Potrzebuje dopłynąc do Harstad
witam wszystkich ,którzy mieli podobną sytuację.W jaki sposób mogę otrzymać kopie nadania D-nummer
hejka mam problem bo do kogokolwiek jeśli próbuje napisać wyskakuje mi taki błąd Kod został przepisany nieprawidłowo i do tego jeśli chce wpisać ten kod to go nie ma co jest nie tak?
Czy jedzie ktoś może w najbliższym czasie do Norwegii najlepiej Oslo i miałby wolne jedno miejsce? Sytuacja nagła i bardzo ważna