Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

sparebank konto internetowe - Norwegia

1 Post
waldemar oziebala
(waldi38)
Wiking
cześc czy może ktoś wie jak poraz pierwszy zalogowac sie na konto internetowe w sparebanku bo niedawno założyłem tam konto i nie bardzo wiem jak mam sie do niego dobrac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MariposaNegra)
Wiking
Witam. Potrzebujesz karty, breloka z kodami, kodu pierwszej rejestracji i fødselsnummer'u. Jesli masz wiecej pytan pisz P.S. Czesto sie zdarza ze kod pierwszej rejestracji jest niewlasciwy. Pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
a jakie polecacie banki?
chodzi mi o niskie oplaty, w kraju i zagranica,
tanie kredyty...karty,
prosty dostep przez internet....telefon,

jakie macie doswiadczenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
marcin mam konto w nordei i nie narzekam. jezeli chcesz wysylac kase do polski mozesz zalozyc tez konto w polsce w nordea i leci kasiora zadarmo.przez te dwa lata nie mialem okazji tutaj korzystac z takich uslug jak kredyty(hihihihihi ii nie bardzo chce)wiec nie moge podpowiedziec nic konkretnego.visa ktora dostalem posluguje sie wszedzie gdzie jestem w europie i dziala,przeliczniki nie najgorsze a nawet zdarzylo sie raz ze lepsze niz w polskim kantorze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
aha... mnie tez chodzi ogolnie o ciecie kosztow...
nikt nie lubi jak go kosza po kilkaset koron rocznie za sam fakt ze ma sie kase u nich na koncie i jeszcze nabija punkty za zakupy visa.

Sparebank bierze odemnie srednio 700-800 koron rocznie, za wszystko chce pieniedzy, ma w nosie czy to dorosly czy dziecko... corka ma obciazane konto rocznie po ok. 450 koron.

Sprawdzam teraz Skandiabanken, jak narazie podoba mi sie ze nie pobieraja oplat za transakcje i przelewy po norwegii i do innych krajow sa Bezplatne.
tyle ze przewalutowuja na euro...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
dodam jeszcze ze koszty uzytkowania kart kredytowych w skandii sa minimalne w porownaniu z kosztami w polskim banku,
i ta opcje polecam... ja przynajmniej lubie placic z opoznieniem..

a do netbanku wystarczy komorka, nie potrzeba zadnych tokenow...breloczkow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tez jak fazi mam konto w nordea, za przelewy do Polski nie pobralo mi nic, natomiast za oplate netgiro zabiera 2 korony, karta do bankomatu 125 koron rocznie. Nie wiem jak z kredytem bo nie bralam, nie mam tez karty kredytowej, wiec nie wiem ile jest oplaty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja mam w POSTBANKEN i nie narzekam . Przelewy szybko docierają a obsługa konta internetowego jest bardzo prosta . Polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok