Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomoc - Norwegia

Czytali temat:
(619 niezalogowanych)
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
Czy ktos moze mi doradzic, co mozna zrobic w moim przypadku.Zaczelam chorowc w Norwegi,wykryto u mnie uczulenie na nikiel.Lecze sie od trzech lat i nic mi nie pomaga.Pracuje caly czas,nie chodze na zwolnienia ale juz nie moge.Mam chore rece i stopy.Czy moge ubiegac sie o rete chorobowa,jak to zalatwic.Dzikuje za porady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
moim skromnym zdaniem, najlepiej gdybyś porozmawiała z lekarzem który Cię leczy.Myślę, że on powinien określić Twój stan zdrowia i stopień zaawansowania Twojego schorzenia i w związku z tym droge dalszego postępowania, powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
czekaj czegos tu nie rozumiem... nikiel= fauszywa miedz
jak sie domyslam pacujesz w mechanice pojazdowej tak bo chemikiem nie jestem ale z tego co pamietam z chemii to nikiel wykozystuje sie głownie w mechanice pojazdowej i do pordukcji okularow sladowe ilosci wystepuja w glebie ale to wykluczam bo w pl ziemiach tez mozna go znalesc wiec nie prosciej bedzie zmienic prace badz wyeliminowac ten pierwiastek z twojego zycia ???? no i leczyc juz powstałe zmiany pewnei sa to głownei zmiany skórne Wiesz nie znam przypadku by dostac Rente na alergie ale napewno na czas leczenia nalezy ci sie zwolnienie bo co z tego ze ty sie leczysz i to 3 lata skoro chodzisz do pracy wiec tam masz pewiei kontakt z alergenem
DO TEGO KOMISJA POWIE CI ZE TO TWOJA WINA BO SWIADOMIE PRZEZ 3 LATA NARAZAŁAS SIE NA ALERGEN
Poozmawiaj z swoim lekarzem 1 kontaktu tu w noge i popros o leczenie w klinice alergologicznej sa tam kolejki ale moze cie wylecza i bardzo wazne WYELIMINUJ ALEGEN Z SWOJEGO OTOCZENIA BO SIE NIGDY NIE WYLECZYSZ A WRECZ BEDZIESZ POGARSZAC SWOJ STAN
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
nie pracuje w przemysle samochodowym tylko w fabryce ryb oraz rozworze gazety w nocy.Leczylam sie tutaj dwa lata i co roz mowili mi ze to co innego ,dopiero w Polsce lekarz mi wykryl co to jest.Nie uznali nawet mojego leczenia z Polski,chodz mieszkam na stale w Norwegi.Wiec nic z tego nie rozumiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok