Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NIESMAK CZY EUFORIA MILYCH DOZNAN - Norwegia

Czytali temat:
(913 niezalogowanych)
6 Postów
ostatnio otrzymuje maile z pogrozkami i proby usuwania mnie z chata przez niejakiego rieze podajacego sie za administratora tego portalu nota bene wstyd ze ktos taki sprawuje taka funkcje jesli nie jest nawet w stanie bez bledow napisac prostego zdania ale to juz szczegol , za to ze utrzymywalem prywatna korespondencje z jedna z postaci na ktora ten " administrator " mial "oko" doswiadczam tak prostackich zachowan jest to wykorzystywanie funkcji w zalatwianiu swoich prywatnych niepowoszen dla mnie to zenada i wstyd dla spolecznosci korzystajacej z tego portalu , prosze o wyjasnienia i odpowiednie kroki by w przyszlosci wchodzac na ten portal nie pozostawal niesmak a euforia radosci ze spotyka sie osoby kompetentne niezawistne iprezentujace swoja osoba jakis poziom , pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
wkrotce dostaniesz odpowiedz osoby twego pokroju mojim skromnym, zdaniem nie powinny z tego portalu korzystac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
pseudo administratorze moze lepiej bedzie jak sie wstrzymasz z wypowiedziami i dasz innej osobie napisac ktora bedzie miala chocby pdst bo spodziewam sie ze 4 - klasista szkoly podstawowej pisze poprawniej niz ktos taki jak ty , wstyd , smiech , zal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
jakiś czas zastanawiałam sie gdzie podziała sie osoba ktora w tym portalu dodawała odrobine piepszu i soli ; bo ktoś taki jest potrzebny i żal serce ściska że z zazdrości czy zawiści ludzie eliminuja współurzytkowników tylko dlatego że im się coś nie podoba...; dla mnie osobiście to strata-gdyż znów brak uśmiechu jaki tu był jeszcze niedawno...:/wstydzić się powinien ten kto przyczynił się do tego/ az mdło się robi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Zbigniew Kasug
(Kasug)
Wiking
Pani Lidko akurat byłem obserwatorem,cała ta sytuacja wymykała się spod kontroli Panu Norbertinowi i naprawdę nie wiem o jakiej stracie Pani mówi.To jest portal dla wszystkich owszem, ale nie po to aby się obrażać nawzajem.Nie potrzeba nam ani piepszu ani soli potrzebna nam jest jedynie dobra rada od rodaków.To nie jest ring bokserski.Z poszanowaniem dla Pani Lidki Rodak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również śledziłam wątek Norbertina . Chłopak sam się stąd wyrzucił . Wyzywał wszystkich i nie miał poszanowania dla nikogo . Tak jak napisał mój poprzednik , to nie ring i nie logujemy się tu po to , aby ktoś nas obrażał . PZDR
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
...mysle ze bez powodu nikt nikogo nie obraza; a niektorzy z nas tu naprawde na to zasługoja...; doswiadczylam tego ;-to teraz bedziemy za to wszyscy na wzajem sie eliminowac??-przeciez sami mowicie ze to nie ring...; ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie.../a portalu moja norwegia nie chce kojazyc tylko jako portal samych problemów-nie dajmy sie zwariować...bez przesady; pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Lidko , czy powód był , czy też go zabrakło , nikt nikomu nie ma prawa ubliżać . Kulturalni i cywilizowani ludzie tak się nie zachowują . Jeśli musimy wzajemnie się krytykować , róbmy to w cywilizowany sposób. Norbertin używał obraźliwych inwektyw wobec ogółu , co nie podobało się nie tylko urzytkownikom ale też adminowi portalu .Jeśli czytałaś wszystkie wypowiedzi Norbertina potem Łowcy Pantofelków , powinnaś wiedzieć ,że admin upominał jego zachowanie od samego początku .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lidka)
Wiking
heh,kurcze -widze ze norbertin wielu osobom zalazl za skore... nie jestem w pelnym temacie widocznie...;ale moje odczucia byly takie ze ludziska nie maja poczucia humoru...i odpowiadaja agresja -az sie wierzyc nie chce-mialam okazje go troche poznac-i wiem ze inteligencji to on ma co najmniej tyle co polowa z nas tutaj...] az sie wierzyc nie chce ze cos takiego mialo miejsce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Lucjan Dziurgot
(lucjusz)
Wiking
NORBERTINO POPRAW SIĘ! Nienawiśc Cię wykańcza!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok