Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
AgaKr (1255 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ale swoja droga to bardzo głupio wpadł jak juz przemycał mogł chociaz zadbac o papiery do auta by nie wpasc podczas rutynowej kontroli jak miał teraz :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
... mogł chociaz zadbac o papiery do auta ....
Bo to już w jego przypadku jest ten okres o którym powyżej napisałem .
Uzależnienie .... a co za tym idzie powolny zanik kontroli nad tym co się robi .
Brak zwracania uwagi na szczegóły , jakoś tam będzie .....
Jechać z takim niebezpiecznym towarem i to na tablicach rejestracyjnych z innego samochodu to trzeba być naprawdę Ignorantem a wręcz DEBILEM .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
f f
(fredric)
Nowicjusz
A najgorsze jest to że jeden z drugim baranem przemycają czasami wpadną a odbija się to potem na zwykłych ludziach. Miałem okazje być kontrolowany na svinesundzie właśnie po takiej drace tego dnia wszystkie polskie auta na kanał
Dla poprawienia humoru mam fajne foto zrobione dziś pod sklepem w Oslo pokazuje pomysłowość polaka mnie się podoba
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hihihi wiesz gabryjel niestety ale tym razem masz racje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
hihihi wiesz gabryjel niestety ale tym razem masz racje

Jeżeli racja to dlaczego niestety..?

No i o jaką to rację tym razem chodzi ...?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
Bo to już w jego przypadku jest ten okres o którym powyżej napisałem .
Uzależnienie .... a co za tym idzie powolny zanik kontroli nad tym co się robi .
Brak zwracania uwagi na szczegóły , jakoś tam będzie .....
Jechać z takim niebezpiecznym towarem i to na tablicach rejestracyjnych z innego samochodu to trzeba być naprawdę Ignorantem a wręcz DEBILEM .[/quote]
Masz racje w tym przypadku
a niestety bo .... choc lubie czytac twoje komentaze nie zawsze sie z nimi zgadzam wrecz czesto mam odmienna opinie ale pamietam cie z postu ze 'jak wyjedziesz z norwegi i podpiszesz lojalke z nigdy nie wrocisz to dostaniesz nie pamietam dokładnie chrayslera???'
))) to było dobre ale wkuzył mnie inny post nie pamietam jaki ale zjechałes jakas kobitke w nim :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A... CHA ...CHA ...cha...
Widzisz ja nie patrze na płeć osoby piszącej tylko na to co i jak ten ktoś pisze , mądrze lub głupio , i tak staram się odpowiadać zgodnie z poziomem tej Osoby .
Tak by do tejże Osoby mój tekst dotarł , takie mam mniemanie .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Tomek Sopicki
(Tomek2712)
Nowicjusz
Nie taki do końca pomysłowy,bo jak szmuglując towar można mieć blachy od innego samochodu???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tomek2712 napisał:
Nie taki do końca pomysłowy,.. Z tą pomysłowością to chodzi o tego gościa co każe sobie płacić za palenie w samochodzie co widać na karteczce za szybą ...zdjęcie....a nie o jakiegoś bezmózgowca co szmugluje jak debil....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok