Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

list z skatt dot zwrotu pod - Norwegia

Czytali temat:
(808 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hej czy ktos juz dostał list z skatt dot daty zwrotu podatku???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
sa dwa terminy wyplacania zwrotu podatku.teraz i jesien to pisane bylo tu juz wiele razy.do tego jeszcze w poszczegolnych miastach terminy sa rozne w zaleznsci od komuny.nie ma sensu pytanie czy ktos juz dostal czy nie bo czasami mieszkaja pare ulic od kogos dostaniemy tydzien pozniej wszelkie pisma.poczekajcie te 2 tygodnie jeszcze- to nie ucieknie........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
fazi jasne ze nie ucieknie tylko ze mi chodzi o to czy nie musze dopłacac :/ bo w zeszłym roku wszyscy u mnie w pracy dopłacali a chce jechac na wakacje do pl wiec fajnie było by to załatwic przed wyjazdem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kami.powinnas dostac na wstepnym rozliczeniu wyliczony podatek.ta kwote jezeli mialas niedoplate powinnas dawno zaplacic we wskazanym terminie mimo to ze masz odliczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Z tego co pamiętam to o ile miała by być dopłata ,to okres do zapłaty bez odsetek minął 30 kwietnia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mi sekretarka mowiła ze mam czekac na list z skatt z drukiem do zapłaty bo potrzebny jest numer kid i konta a jak zawoziłam pismo do skatt to tez mi kazał facet czekac na list i kurka nic nie doszło :/ Mowisz fazi ze rozliczenia przyjda za tydzien poczekam jeszcze ten tydzien jak nic nie przyjdzie to pojade do skatt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok