Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prosze o pomoc w zakupie ze sklepu internetowego - Norwegia

Czytali temat:
(675 niezalogowanych)
3 Posty
Danuta Prochota
(d_pro)
Wiking
Witam wszystkich serdecznie,
mieszkam w Polsce i odwiedzilam forum, bo mam nadzieje znalezc tu kogos, kto moglby dla mnie dokonac zakupu butow w norweskim sklepie internetowym i wyslac je do Polski. Oczywiscie poniose wszelkie koszty z tym zwiazane i chetnie zrewanzuje sie jakas przysluga w Polsce. Przesylke moznaby nadac za pobraniem, moge zaplacic za posrednictwem uslugi PayPal, wszystko jest kwestia dogadania.

Bardzo mi na tym zalezy, a sklep niestety nie dokonuje wysylek za granice. Jesli wiec ktos zechcialby mi pomoc, to bardzo prosze o kontakt: d_pro-hibition@wp.pl
i z gory dziekuje.
Pozdrawiam cieplo z Polski,
Dana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Danuta Prochota
(d_pro)
Wiking
Naprawde nikt nie moze mi pomoc? Kochani dobre uczynki szybko powracaja To juz zabrzmialo, jak proba korupcji) Moze jednak ktos moglby mi pomoc? Pozdrawiam serdecznie wszystkich na emigracji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
prosciej,taniej,szybciej bedzie jak wsiadziesz w samolot i sama sobie kupisz co zechcesz!!Ba nawet przymierzysz!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
O jakie buty Ci chodzi?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Danuta Prochota
(d_pro)
Wiking
Wyslalam Ci wiadomosc na prv. Byl to moj debiut na tym forum z taka operacja i mam nadzieje, ze dotarla...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
juz zalatwione?? wrzuc jakis link
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok