Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(905 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
... oby tylko nie zacmiewala rozsadku i myslenia.

ALEŻ skądże znowu takie tego i owego....
Ja przecież tylko tak "lightowo" ,od przypadku do przypadku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Jeszcze kilka lat temu bez problemu mozna bylo tak postepowac bo brakowalo rak do pracy. Wystarczylo byc i chciec cos robic...
Firmy mialy nadmiar zamowien i musialy nawet odmawiac. Tluste lata sie jednak skonczyly i...

Teraz wielu naszych rodakow zostalo specjalistami od permitteringu i dagpenger a inni obcokrajowcy (z tych lepszych krajow UE) rowniez tego posmakowali.

Wymagania zatem automatycznie wzrosly bo jak ktos juz tu napisal, Norge nie jest krajem anglojezycznym. Zatem trzeba sie zaczac uczyc...
Ja wlasnie zaczynam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(andariel)
Wiking
Dzięki serdeczne wszystkim za rady ''BEZ WYJĄTKU''. POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(andariel)
Wiking
GOSHIA mam pytanie co do pracy nielegalnej. Jak ją mogę znależć dając ogłoszenie na jakiejś stronie czy w gazecie? Czy może jest jeszcze inny sposób? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(andariel)
Wiking
HEJ GOSHIA. MAM PYTANKO? JAK NAJLEPIEJ ZNALEŻĆ PRACĘ NIELEGALNA PRZEZ OGŁOSZENIE NA JAKIEJŚ STRONCE CZY W GAZECIE? TEŻ MIESZKAM W LORENSKOG JAK TY. POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Mozesz na poczatek rozwiesic ogloszenia w sklepach np. Kiwi w Lillestrøm ma tablice z ogloszeniami, Coop Mega we Fjellhamar i pewnie wiecej w okolicy. Jak sie cos podlapie to praca sie mnozy z polecenia.
Na www.finn.no mozna tez nadac ogloszenie pod "tjenester utføres". Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok