Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MIN ID - Norwegia

1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
czy ktos moze mi pomoc nie moge sie zalogowac na stronie min id chce odemnie hasło a ja nic takiego nie dostałam pomocy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również chciałam się tam zalogować a hasła nie posiadam . Skąd je wziąć ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiesz co ja probowałam przed chwila na numer personalny i nie musiałam wbijac hasełka tylko pokazał mi sie komunikat ze mam uzyc kodow z karty z dnia 0712 07 tylko ze ja pierwszy raz przyjechałam tu w 2008 wiec o co kaman ????????????????
moze mi ktos pomoc????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
jezeli macie kody pin ze skatta to smialo mozna wejsc przez altinn albo rowniez z pinami z altinn mozna je zamowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kurcze tez nie moge z ta kartka kodow co dostałam z skatt zamowiłam kody z altinn a tu tez chca hasło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
A co to za kartka z kodami ?Ja nie mam chyba .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
pod koniec zeszłego roku powinnas dostac kartke z kodami MIN ID jak nie masz to mozesz zamowic nowa lepiej zablokuj stara by uczciwy znalazca nie grzebał w koncie
a co do proby przez altinn to ... kurcze zablokowałam sobie konto na godzine :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
jezeli ktos pierwszy raz korzysta z logowania przez altinn to trzeba zrobic swoja pierwsza rejestracje i wowczas trzeba sobie wymyslic haslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hej
kurcze zaraz sie wsciekne wciaz nie moge sie zarejstrowac wciaz chce odemnie kody z roku 2007 z kad je wziasc ???
ja jestem tu od 2008 :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kami w tym artykule ktory umiescilem na tym forum pisza ze skat zagubil polmiliona czy iles tam kodow i te osoby moga miec problemy z logowaniem sie . uwielbiam norwegie za to!!!!!hihihihhiih
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok