Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zwolnienie lekarskie - Norwegia

Czytali temat:
Piotr2177 (441 niezalogowanych)
2 Posty
Alexandra D
(Alex_andraD)
Wiking
Witam serdecznie pierwszy raz jestem na forum i mam pytanko Jestem w Norwegii od 3 lat i nigdy nie chorowalam, nie korzystalam ze zwolnien lekarskich, tydzien temu przeszlam operacje usuniecia ciazy pozamacicznej i jajowodu, dostalam zwolnienie ze szpitala do 6 maja, ale nie czuje sie na silach wracac do pracy fizycznie i psychicznie pierwszy raz wybieram sie do lekarza rodzinnego i nie wiem czy latwo bedzie dostac przedluzenie chorobowego nie wiem czy powinnam spytac i co powedziec bo w sumie juz mialam 2 tygodnie zwolnienia i boje sie ze nie dostane wiecej jak to jest z lkarzem rodzinnym w Norwegii , latwo o chorobowe??? pozdrawiam serdecznie dziekuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Idź do lekarza powiedz że nie jesteś w stanie jeszcze wrócić do pracy i na pewno nie będzie problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Anna82 napisał:
Idź do lekarza powiedz że nie jesteś w stanie jeszcze wrócić do pracy i na pewno nie będzie problemu.

Anna82 napisał:

Mnie nic nie usuwali i nie było kłopotu ze zwolnieniem! wystarczy jak powiesz, ze psychicznie sie nie czujesz na siłach!
To powazna sprawa, wiec nie widze najmnijeszgo problemu!

ps: wow dziubasku > a new foto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok