Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lancaster

17.7 °C

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

0.3631 PLN

spanie w samochodzie - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof parcheta Mateusz Walkowiak Dominika W Kazek88 apocoto Karol2101 Łukasz Ch (7069 niezalogowanych)
2 Posty
Adam Olczyk
(Adi73)
Wiking
Pytanie gdzie można przekimać bezpiecznie w samochodzie kilka nocek jestem w okolicach Drammen??? dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Adi73 napisał:
Pytanie gdzie można przekimać bezpiecznie w samochodzie kilka nocek jestem w okolicach Drammen??? dzięki
Ogólnie ...wszędzie tam , gdzie Twoje Auto może stać legalnie ...
---
A i Ty nie będziesz stwarzał "urojonego" niebezpieczeństwa .
---
Ja osobiście zawsze zatrzymuje się tam , gdzie są parkingi z Toaletami i wodą w Kranie , Nieraz bywa i ciepła .
---
W Norge jeżeli Ty sam , nikogo nie zaczepisz na parkingu , to Inni też Mają ciebie w odbycie .
---
Latem , bardzo często i gęsto spotyka się śpiących Norgów na trawie przy otwartym aucie na parkingach jak wyżej Opisałem ...!
I niema to żadnego znaczenia , gdzie akurat jesteśmy... Oslo ... Drammen... i inne Sandviki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
Latem , bardzo często i gęsto spotyka się śpiących Norgów na trawie przy otwartym aucie na parkingach jak wyżej Opisałem ...!
I niema to żadnego znaczenia , gdzie akurat jesteśmy... Oslo ... Drammen... i inne Sandviki ... [/color]

Tak, tak
my sobie spimy smacznie a KLESZCZE zeruja!

BTW
Chyba, ze kleszczy w Norwegii niema?

Oczywisie zarty, zartami ale to fajnie,
ze mozna zaoszczedzic na hotelu.

W zimie to juz chyba nalezy miec jakies ogrzewanie postojowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
beauty napisał:W zimie to juz chyba nalezy miec jakies ogrzewanie postojowe.
I tak w rzeczy same jest faktycznie , każde auto Norweskie ba Skandynawskie , ma fabrycznie zamontowaną instalację na... 220 wolt ... z zewnętrznym wejściem i żaden problem w zimie , na stacji benzynowej podpiąć się legalnie do gniazdka .
---
Co prawda w Norge Obecnie to zanika , jednak w Szwecji nadal na większości stacji , są specjalne punkty do poboru energii elektrycznej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
co za farmazony purle piszesz!
kazde auto skandynawskie/norweskie ma ???
Prosze cie purple przyhamij pietą, bo moze tam na tym wypizdówku twoi, gdzie jeszce dzis lezy metr sniegu norki mają, ale nie tutaj, juz nie!
Toze twoja fela ma top utstyr nie oznacza,ze kazda fura w oslo/drmn ma cos takiego
Wpadnij w okilice drmn i połoz sie spac na trawniku przy otwartych drzwiach auta : )
Brygada rumunsko/bułgarska juz na ciebie czeka )))
Heh musisz sie otrzasnąc purple, bo od ost twojej wizyty w cywilizacji zmieniło sie baaaaardzo duzo!
Razem z naszymi aliens napłyneło kilka tysiecy złodzei z bg,ro,albanii i innych złodziejskich landów....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok