Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
18 Postów
URIEL .
(URIEL)
Wiking
Piszę do Ciebie ostatni raz nie będę się zniżał do poziomu twojej głupawej gadki , babole to ty sadzisz nie złe : polandii ,kuirwa . Kto pisze na forum postscriptum jeżeli można w każdej chwili post edytować i go zmieniać lub po prostu coś dopisać (tylko kaczy łeb) , wracaj do domu pomóż żonie w tej małej księgowości bo kiedyś wrócisz do domu i nie będziesz miał na czym oglądać TELERANKA, znam takich biznesmenów chwalą się jakie krocie to nie zarabiają a potem taka pała chodzi i i żebra w barze bo mu brakuje na piwo, naciągłeś kredytów nie było z czego spłacać to zagranice wypaliłeś a teraz za 5NOK gałe robisz i nie będziesz gryzł reki która cie karmi bo gdzie pójdziesz , a kredyt trzeba spłacać ... . Ilość twoich postów i ranga na forum same za siebie mówią , obsługa kompa mniej niż zero umiesz włączyć Google wklepać M.N forum to wszystko co potrafisz wyszukać , nawet nie wiesz jaki regulamin jest tego forum , sam go złamałes już wystarczająco dużo i Moderator tego Forum już dawno powinien Ci usunąć to konto
PozdroTROLU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
URIEL napisał:
Piszę do Ciebie ostatni raz nie będę się zniżał do poziomu twojej głupawej gadki , babole to ty sadzisz nie złe : polandii ,kuirwa . Kto pisze na forum postscriptum jeżeli można w każdej chwili post edytować i go zmieniać lub po prostu coś dopisać (tylko kaczy łeb) , wracaj do domu pomóż żonie w tej małej księgowości bo kiedyś wrócisz do domu i nie będziesz miał na czym oglądać TELERANKA, znam takich biznesmenów chwalą się jakie krocie to nie zarabiają a potem taka pała chodzi i i żebra w barze bo mu brakuje na piwo, naciągłeś kredytów nie było z czego spłacać to zagranice wypaliłeś a teraz za 5NOK gałe robisz i nie będziesz gryzł reki która cie karmi bo gdzie pójdziesz , a kredyt trzeba spłacać ... . Ilość twoich postów i ranga na forum same za siebie mówią , obsługa kompa mniej niż zero umiesz włączyć Google wklepać M.N forum to wszystko co potrafisz wyszukać , nawet nie wiesz jaki regulamin jest tego forum , sam go złamałes już wystarczająco dużo i Moderator tego Forum już dawno powinien Ci usunąć to konto
PozdroTROLU

Hehe ja tez juz koncze z toba tą załosną konwersacje.....
Nie "naciągłem" kredytów, a pieniadze jakie mam na koncie beda ci obce i nieosiągalne przez reszte twojego pieskiego zycia mosku!
Ty zdaje sie nie ogarniasz co to jest "mała ksiegowosc" ?
To taka ksiazeczka/bruszurka dla ludzi prowadzacych jakies tam interesy.....
aaaaaaaaaaaaaa jak ty napiszesz słowo" polandii" ?
wiesniak prosty jestes i nie tylko ja to zauwazyłem
Napisz moze pw do modreratora,z kto wie moze sie przychyli do twojego skamlenia i narzekania na innych uzytkowników

jak juz bede wracał do pl na stałe, a to juz niedługo to podesle ci skana ze stanem mojego konta, to podpowiesz mi czy moge juz jechac, czy jeszce musze potyrac,zeby miec na czym teleranek ogladac.....
Bywaj ciołku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok