Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nocleg w Oslo i okolice - Norwegia

Czytali temat:
(368 niezalogowanych)
6 Postów

(patruniaa85)
Wiking
Pilnie szukam noclegu w Oslo bądź okolicy dla dwóch osób (para) od 22 do 25 maja. Proszę o pomoc!!!! Z góry serdecznie dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zawsze

chetnie pomoge

www.oslosentralstasjon.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(Mikael Elisabetarson)
Wiking
Czasami zastanawiam się nad zasadnością zamieszczanych tu ogloszen.Bo kto na zdrowy rozsadek, czy to w Polsce czy w Norwegii przyjmie pod swój dach bezinteresownie dwoje obcych sobie ludzi?
Pytanie do autora tego wątku: czy sam udzieliłby bezinteresownie schronienia nieznanym osobom na parę dni?
Do autora tego wątku: najtańsze noclegi w Oslo z tego, co wiem:
www.anker-hotel.no/en
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(patruniaa85)
Wiking
Trzeba ufac ludziom. Anker juz nie ma wolnych miejsc ale dziekuje za jakiekolwiek zainteresowanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(patruniaa85)
Wiking
aha i nie tak bezinteresowanie bo zaplacimy z tym że koszty hoteli, hosteli, schronisk w Oslo są bardzo wygórowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów

(Mikael Elisabetarson)
Wiking
to proponowal bym zamieszczac od razu w tresci ze odplatnie poszukujecie kwaterunku na kilka dni.tak czy owak zycze powodzenia.nie znam innych miejsc tanich jak ten anker hotel...dowiedzialem sie o nim tez tak naprawde z tego forum.ja niestety jak przyjechalem tu do oslo szukac mieszkania to spalem 3 dni w hotelu po 2200 nok za dobe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(patruniaa85)
Wiking
Myślę, że sprawa zapłaty za nocleg to rzecz oczywista i nie trzeba o tym od razu informowac. W takim razie nie dziękujemy, mamy nadzieję, że znajdziemy coś w niskim budżecie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok