mlody100387 napisał:
Pytanie ogólnie dotyczy mojej narzeczonej. Pracuje jako sprzątaczka i ma 3-4 projekty dziennie w oslo i okolice poza oslo. Przejazdy to jakieś 100 km dziennie wiec transport publiczny odpada. Rozmawialem już z nim na ten temat i obiecał ze zapłaci ale pieniedzy do tego czasu nie widac... wiec dlatego pytam jak to jest w NO. Jakie on ma obowiązki a jakie ja prawa
pozdrawiam a i marianek zapytaj twojego szefa o opony napewno co sie przydadzą...
No!
Nareszcie jeden, który na zart potrafi odpowiedziec zartem i nie robi kurwa focha
Ja uwazam,ze jesli twoja panna jezdzi dziennie ca 100km, to zdecydowanie lepiej jej bedzie odliczyc od podatku te km, bo to lepszy interes dla niej : )
Ja wiem,ze auto trezba cały rok tankowac płacic bramki, ale jak sie juz nałozy rok po roku i dostanie duzy zwrot ze skatt, to napewno zrozumie,ze to bardziej sie opłaca..... : )
Ja nie jestem buegły, ale jest tu kilku fajnych kolesi > JLK, Andre, i powiatowy( którego nie cierpie

), którzy naprawde ogarniają te klocki jak nalezy, wiec popros ładnie,a gwarantuje,ze poprowadza twoja przytulanke do kilkunastu tysiecy ekstra co roku : ))
Heh moje oponki spoko, ostatnio nawet troche schudłem
pzdr!