Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2935 niezalogowanych)
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
Izzy napisał:

odkąd żyję zawsze mnie wkurwi.... tacy z bujną wyobraznią,jedną linią myślenia ,taki uraz mi został [/quote]

i tak trzymaj.tylko nie popuść.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
Wiekszosc z Was przyjechala tu z niczym, a teraz co pare lat, miesiecy i kozczycie....zalosni jestescie wiekszosc z was nadal sle paczki do PL

sądzę że masz duży problem z sobą
ciągle cię ktoś krzywdzi ,typ męczennika znowu pokrzywdzony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Izzy napisał:
lelek32 napisał:
Wiekszosc z Was przyjechala tu z niczym, a teraz co pare lat, miesiecy i kozczycie....zalosni jestescie wiekszosc z was nadal sle paczki do PL

sądzę że masz duży problem z sobą
ciągle cię ktoś krzywdzi ,typ męczennika znowu pokrzywdzony

Mam problem , obojnaku pomysl po co tu jestes cwelozo zeby jechac innych, ja jestem mieczakiem a Ty dupodajem cweluuuuuuuuuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Lelompolelum nie ma co się denerwować
A Ty Lizzy skończ tak wszystkich atakować , niestety w jakimś stopniu on ma rację, wielu śle kasę do polski taka prawda ktoś ostatnio pisał na forum ile wysyłamy niezła sumka wyszła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Nie chodzi o kase ze slemy bo slemy nikt mi nie powie ze nie ale miejmy szacunek do siebie..... po co obrazacie innych... to takie fajne ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Bo tutaj już tak jest, kwestia przyzwyczajenia, nie ma dnia żeby było "miło"
Najlepiej nie zwracać uwagi bo pisanie o tym i tak nic nie zmieni
Szkoda nerwów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Anna82 napisał:
A Ty Lizzy skończ tak wszystkich atakować , niestety w jakimś stopniu on ma rację, wielu śle kasę do polski taka prawda ktoś ostatnio pisał na forum ile wysyłamy niezła sumka wyszła.

ja to pisałam hehe jedna trzecia budżetu

a ty kur....lolek jesteś pojeb.... jak meserszmit idz się leczyć pojebie i daj na tacę że musiałam zniżyć się do twojego poziomu FRAJER

oj anno kto tu kogo atakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
Nie chodzi o kase ze slemy bo slemy nikt mi nie powie ze nie ale miejmy szacunek do siebie..... po co obrazacie innych... to takie fajne ....

o ile wiem to ty obrażasz wieśniaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Izzy napisał:
Anna82 napisał:

a ty kur....lolek jesteś pojeb.... jak meserszmit idz się leczyć pojebie i daj na tacę że musiałam zniżyć się do twojego poziomu FRAJER

czy ja Cię atakuje prosta jestes to wszystko....

Po jakiego h..a to forum jest

zeby takie osoby jak Ty mialy gdzie sie wypowiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lelek32 napisał:
Izzy napisał:
Anna82 napisał:

czy ja Cię atakuje prosta jestes to wszystko....

Po jakiego h..a to forum jest

zeby takie osoby jak Ty mialy gdzie sie wypowiedziec

sam jesteś prosty jak drut a to forum byłoby ostatnim miejscem gdzie bym chciała się wypowiedzieć i nie sadzę byś ty mógł o tym decydować po jakiego h..a jest to forum więc skończ i spuść wodę bo śmierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok