Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

krok nr 1 wykonany, teraz mistrz...... - Norwegia

Czytali temat:
(676 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jako,ze widomosci sportowych tu jak na lekarstwo i admin zamulił, to ja pozwole sobie na info.....

Po jednostronnym pojedynku, warszawska Legia rozjechała chorzowski Ruch 3:0 !
Był to finał pucharu Polski rozegrany na stadionie w kielcach.
Co oznacza,ze zdobywcą Pucharu Polski jest LEGIA!

Co ty na to purple?

ps: kazdego dnia dziekuje bogu, ze jestem Legionistą!
Jihad Legia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
A pamietasz jak legia prowadziła w 88 minucie z widzewem 2:0 i przegrała 3:2? To był piękny mecz i za to kocham widzew Ok ok wyrosłem juz z tego ale mecz bede wspominał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
ULTRAS LEGIA mistrz jest nasz bedzie podwojna korona.Ps admina. Final pucharu polski dla nas polakow to chyba pikus ale breivik , murzynek czy tez oceny zycia w stavanger to dla nas polakow wiadomosci nr.1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(meno)
Nowicjusz
Tylko szkoda mi Barcy no ale coz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Motyl napisał:
A pamietasz jak legia prowadziła w 88 minucie z widzewem 2:0 i przegrała 3:2? To był piękny mecz i za to kocham widzew Ok ok wyrosłem juz z tego ale mecz bede wspominał

nie była to 88-ta minuta!
Tez go pamietam, wspominam i za to własnie nie nawidze tych, którzy kochaja swoj klub za ten jeden mecz!
Dla was liczy sie tylko jeden mecz w sezonie > wygrac z Legią....

Odpowiem krótko : )

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
Kochałem widzew nie za to że wygrał wtedy z legia tylko że zawsze grali do końca. Legia też pieknie grała ale w latach 95-98 teraz cała liga to "baranina" Nie kibicuje nikomu... Nadzieja na dobry mecz już chyba tylko we Franku a i to czarno widze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:Co ty na to purple?
A Ja , na To NICO...
Mnie piłka Nożna nie Interesuje ...
I na dobrą sprawę to nawet Nie wiem Gdzie w Chorzowie jest Stadion Ten Konkretny Oczywiście ...
---Inne ... Piłki ... Jako tako ... , a już ta piłka do metalu w szczególności ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
Mnie piłka Nożna nie Interesuje ...
Gabriel to Ty chyba nie miales "porodu naturalnego"!

Jeno CESARKE i jest GIT!!!

BTW
Ciekawe jak to bylo z Makaryna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Motyl napisał:
Kochałem widzew nie za to że wygrał wtedy z legia tylko że zawsze grali do końca. Legia też pieknie grała ale w latach 95-98 teraz cała liga to "baranina" Nie kibicuje nikomu... Nadzieja na dobry mecz już chyba tylko we Franku a i to czarno widze

Gdzie te czasy.. Guma, General, Rataj - jezdzilo sie na puchar po jakichs wioskach - Pniewy, Zamosc, Stalowa Wola czy Lodz. I jeszcze Bosman na zylecie.
Lza sie w oku kreci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Motyl napisał:

Gdzie te czasy.. Guma, General, Rataj - jezdzilo sie na puchar po jakichs wioskach - Pniewy, Zamosc, Stalowa Wola czy Lodz. I jeszcze Bosman na zylecie.
Lza sie w oku kreci.

O kurwa > obelix, ty ogarniasz te sprawy /
Ja pierdole > wjebałes mnie w szok i wzruszyłes.......
Dodałbym jeszcze Wdowca, Kube, braci Sikorskich,Lejbe, Dziekana,Łatke, Bude no i leszka co to napierdalał bramki vikingom : )
Kurwa ale ty brutusie skąd to wszystko wiesz.....(?)
Moja ulubiona > w tramwaju jest tłok, w pociagu jest tłok.......
Ach co to były za czasy.......
JIHAD Legia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok