Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poziom polaczkow - Norwegia

Czytali temat:
(2932 niezalogowanych)
5 Postów

(Dabman)
Wiking
brak moderacji na tym forum warnów-banów jest przytłaczający
sprawia że nic po za informacją na stronie głównej nie jest w stanie przyciągnąć uwagi.

Natomiast po przeszukaniu tematów o pracy w NO można stwierdzić że faceci tego forum ( polacy w norwegii ) to buce

Na tekst "bieresz z dupy do ust" nie wyrwiecie polskich dziewczyn, a tutaj taki poziom właśnie rozkwita. Dlatego kto ma coś w głowie nawet nie traci czasu na wypowiedzi w wątkach na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
Warto jeszcze dodac ze z niewiadomych przyczyn ich buractwo ze zdwojona sila ujawnia sie za granica...a moderatorzy tego forum chyba istnieja tylko z nickow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Dabman napisał:
sprawia że nic po za informacją na stronie głównej nie jest w stanie przyciągnąć uwagi.

Natomiast po przeszukaniu tematów o pracy w NO można stwierdzić że faceci tego forum ( polacy w norwegii ) to buce

Na tekst "bieresz z dupy do ust" nie wyrwiecie polskich dziewczyn, a tutaj taki poziom właśnie rozkwita. Dlatego kto ma coś w głowie nawet nie traci czasu na wypowiedzi w wątkach na forum.

Zastanawiajace, ze neguja tyko nowi.czyzby na innych forach postanowiono wyslac sabotazystow?
Na tym forum jest ruch ,wlasnie dlatego,ze mozna pisac co sie chce i Nawet kretyni pokroju gabrysia(wielokrotnie banowani na innych forach) maja mozliwosc belkotania.

Nikt tu nikogo na sile nie trzyma i zawsze mozna zlikwidowac konto zamiast biadoloc o poziomie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

Nikt tu nikogo na sile nie trzyma i zawsze mozna zlikwidowac konto zamiast biadoloc o poziomie
Co racja to racja.
Blokowanie swobody wypowiedzi na pewno zmniejszyloby ruch na forum.

Dzieki przemyslanej polityce Administracji forum jest naturalne
jak w realu. A wiadomo, ze w realnym zyciu 90% ludzi to .......

Nie musialam konczyc tego ostatniego zdania bo to oczywista oczywistosc.
Wystarczy poczytac np. temat o porodzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Dabman napisał:
Na tekst "bieresz z dupy do ust" nie wyrwiecie polskich dziewczyn
Nie trzeba zaraz zakladac, ze wszyscy maja takie same potrzeby i aspiracje jak ty.

A tak ogolnie, to forum to jest jednak dosyc rozrywkowe. Moze nic za bardzo konkretnego sie na nim nie dowiesz, ale przynajmniej nie zanudzisz sie na smierc. Przestudiujesz przez dluzszy czas te 2 inne polskie fora w Norwegii, to sie sam przekonasz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
weszłam na tamto forum na 5 min i zwiałam jak jakaś baba chodziła i śledziła mnie porażka mało tego tylko ona sie udzielała reszta się bała albo sie jej podlizywała tragedia chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi p.sylwia dawno to było omijam to forum z daleka

chociaż nie mam zamiaru sie tu.... nie wiem jak udzielać to lubię wejść i coś poczytać nawet jakieś artykuły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Dabman napisał:

a ty jesteś typowym polaczkiem chociaż nienawidzę tego określenia jestes tu 2 tyg i już masz opinię o wszystkich pewnie byłes tu wcześniej i nikt ci pracy nie załatwił u Heńka w stodole ....żałosne
a pomimo wszystko powinieneś dziekować bo tym samym nie wylądowałeś w tej stodole
wiec weż dupę w troki i poszukaj sobie sam to nie jest trudne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Malgorzata .
(Gos_iaq)
Nowicjusz
No i widzisz po co Ci byl w ten wpis i tak buractwo Cie zezre, bo polowa wpisow nalezy do ludzi ktorych jedyna rozrywka jest siedzenie na tym forum i gadanie bzdur, a w realu pewnie slowa nie pisna...
Nie przejmuj sie i glowa do gory,
ja tu poznalam pare sympatycznych osob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Dabman napisał:
Natomiast po przeszukaniu tematów o pracy w NO
można stwierdzić że faceci tego forum ( polacy w norwegii ) to buce

Dabman, skoro faceci Polacy z forum to buce,
to Ty jestes strasznie naiwny lub nawet infantylny.

Czego oczekujesz, ze klucz do "RAJU" czyli gwarantowanej pracy
dostaniesz "za darmoche"?

Ja "prosie pawiana" musialam zainwestowac
w gwarancje zarabiania pieniedzy prawie 200 000 NOK
a Ty skamlesz jak uposledzony umyslowo dzieciak.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
niestety
pojawiająca się tu młodzież upewnia mnie w przekonaniu, że rośnie następne pokolenie kołtunerii
zobaczymy co będzie z tych urodzonych po wstąpieniu do Unii
pewnie to samo
bo kto ich nauczy podstawowych zasad panujących w kulturalnych środowiskach
wchodzisz do jakiegoś miejsca i jeśli ci się nie podoba to wyjdź
a nie będziesz próbował dostosowywać do swoich potrzeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok