Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Tanie latanie z WizzAir - Norwegia

Czytali temat:
(1322 niezalogowanych)
105 Postów
Karol Juskowiak
(Jusko)
Początkujący
Witam,
chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci taniego latania do Polski liniami lotniczymi Wizzair. Wiadomo bilety czasami sa bardzo tanie jednak jak ktos regularnie chce latac np. co tydzien, dwa lub nawet trzy to moze sie trafic bilet bardzo drogi. Z tego co sie zdazylem zorientowac:
1.Pierwsza istotna usluga jaka nalezy wykupic jest karta WizzAir Discount ktora obniza kazdy bilet o okolo 90 NOK.
2.Innym mozliwym sposobem jest zalozenie konta w banka Raiffeisen i wtedy zbieramy punkty za zakupy karta kredytowa za ktore pozniej musimy wykupic bilety. W cenie karty kredytowej i konta jest roczna usluga wspomnianem wczesniej karty WizzAir Discount. Nie znalazlem natomiast informacji jaka jest oplata za konto w banku i czy generalnie sie to oplaca.
3. Kolejnym sposobem jest zalozenie konta Wizz na stronie przewoznika. Jednak z tego co wyczytalem w necie usluga ta moze sie oplacac dopiero dla wiecej niz jednej osoby. Przy zakupie 2 czy 3 biletow jest bardziej oplacalne jednak troche to zakrecone bo trzeba kupowac jakis dodatkowy bilet.
4. Aplikacja mobilna na android. Zainstalowalem i bilety sa doslownie o 3 -5 korony tansze . Podobno raz na jakis czas sa promocje na zakupy biletow przez telefon jednak ludzie sobie tego nie chwala.
5. Ostatnia opcja o ktorej mi wiadomo to poprostu sledzenie na stronie promocji gdyz co jakis czas pojawiaja sie znizki 20 % na bilety zakupione w danym dniu.

Jezeli podrozujecie czesto z WizzAir to prosze o informacje jakie metody oszszczedzania stosujecie i ktore sa faktycznie oplacalne na dluzsza mete. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
Chyba już sobie odpowiedziałeś na pytanie. Najtańsza metoda , zostać pilotem Wizzair.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jusko napisał:
Witam,
chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci taniego latania do Polski liniami lotniczymi Wizzair. Wiadomo bilety czasami sa bardzo tanie jednak jak ktos regularnie chce latac np. co tydzien, dwa lub nawet trzy to moze sie trafic bilet bardzo drogi. Z tego co sie zdazylem zorientowac:
1.Pierwsza istotna usluga jaka nalezy wykupic jest karta WizzAir Discount ktora obniza kazdy bilet o okolo 90 NOK.
2.Innym mozliwym sposobem jest zalozenie konta w banka Raiffeisen i wtedy zbieramy punkty za zakupy karta kredytowa za ktore pozniej musimy wykupic bilety. W cenie karty kredytowej i konta jest roczna usluga wspomnianem wczesniej karty WizzAir Discount. Nie znalazlem natomiast informacji jaka jest oplata za konto w banku i czy generalnie sie to oplaca.
3. Kolejnym sposobem jest zalozenie konta Wizz na stronie przewoznika. Jednak z tego co wyczytalem w necie usluga ta moze sie oplacac dopiero dla wiecej niz jednej osoby. Przy zakupie 2 czy 3 biletow jest bardziej oplacalne jednak troche to zakrecone bo trzeba kupowac jakis dodatkowy bilet.
4. Aplikacja mobilna na android. Zainstalowalem i bilety sa doslownie o 3 -5 korony tansze . Podobno raz na jakis czas sa promocje na zakupy biletow przez telefon jednak ludzie sobie tego nie chwala.
5. Ostatnia opcja o ktorej mi wiadomo to poprostu sledzenie na stronie promocji gdyz co jakis czas pojawiaja sie znizki 20 % na bilety zakupione w danym dniu.

Jezeli podrozujecie czesto z WizzAir to prosze o informacje jakie metody oszszczedzania stosujecie i ktore sa faktycznie oplacalne na dluzsza mete. Pozdrawiam

A masz pomysl by nie latac wizzairem ktory smierdzi, bez ludzi przewozacych ryby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Karol Juskowiak
(Jusko)
Początkujący
A masz pomysl by nie latac wizzairem ktory smierdzi, bez ludzi przewozacych ryby?

A moze ten smrod bije od Ciebie i czujesz go wszedzie ??. Ja nie mam problemow z WizzAir pozatym dni i godziny odlotow pasuje mi w 100 % dlatego pytam sie ludzi co korzystaja z tych lini a ty rybaku znikaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Prodiz)
Początkujący
Jusko napisał:

A moze ten smrod bije od Ciebie i czujesz go wszedzie ??. Ja nie mam problemow z WizzAir pozatym dni i godziny odlotow pasuje mi w 100 % dlatego pytam sie ludzi co korzystaja z tych lini a ty rybaku znikaj....

Czyzby Pan ryby przewozil, ze wypowiedz kolegi z forum tak zabolala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jusko napisał:

Podasz zalozenia i przeslanki do swojej tezy na moj temat?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
SENTEX napisał:
Jusko napisał:

Alez kolega ma racje , to jak z filmu MIS ,Chamstwo sie do tej Viktori z calej Europy zjeżdża ..........

Co do Wizzair okropne linie -troche jak Ciezarowka z trzoda chlewna czasami ....odsetek ludzi nie umytych z rybami psuje cala atmosfere...........Polecam Norwegian a cenowo no coz czasmi lepiej doplacic 100nok ale leciec jak czlowiek

Jak myslisz, czy po nowym roku wizair wprowadzi miejscowki stojace?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(cosmeticgeek)
Wiking
Wiesz równie dobrze możesz latać Norwegianem czy Sasem, może na pierwszy rzut oka są drogie, ale przynajmniej zbierasz sobie bonusy za latanie. Jest to opłacalne jeśli bardzo często latasz lub planujesz latać. Zakładasz konto, zbierasz bonusy, które przekształcają Ci się w rabaty na loty. Z wizzerem- co kto lubi...ta "taniosc" skądś się bierze: nie masz rezerwacji miejsca bez dodatkowej opłaty, bagaże za dodatkowa oplata itd. Jak sobie tak policzysz wszystkie dodatki to często cena jest bardzo podobna do Sas tyle ze w sasie już to wszystko masz wliczone w cenę i przede wszystkim obsługa jest mila. Ale dla Ciebie i tak najlepiej iść do okienka na Sola i porozmawiać z przedstawicielem .

Ja bym z Wizzerem uważała oni maja dużo ukrytych kosztów, taka polityka firmy.
A tak to nie ma "taniego" latania do Polski, chyba ze masz dokładne daty kiedy lecisz np. na cale 6 miesięcy i kupujesz od razu bilety o kilka miesięcy wcześniej -wtedy może będziesz miał taniej.

Ja latam najczęściej SAS i jestem zadowolona z tego przewoźnika, czysto, spokojnie, obsługa mila no i szybko naliczają dodatkowe punkty - nie jakieś śmieszne 3kr ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
cosmeticgeek napisał:
Wiesz równie dobrze możesz latać Norwegianem czy Sasem, może na pierwszy rzut oka są drogie, ale przynajmniej zbierasz sobie bonusy za latanie. Jest to opłacalne jeśli bardzo często latasz lub planujesz latać. Zakładasz konto, zbierasz bonusy, które przekształcają Ci się w rabaty na loty. Z wizzerem- co kto lubi...ta "taniosc" skądś się bierze: nie masz rezerwacji miejsca bez dodatkowej opłaty, bagaże za dodatkowa oplata itd. Jak sobie tak policzysz wszystkie dodatki to często cena jest bardzo podobna do Sas tyle ze w sasie już to wszystko masz wliczone w cenę i przede wszystkim obsługa jest mila. Ale dla Ciebie i tak najlepiej iść do okienka na Sola i porozmawiać z przedstawicielem .

Ja bym z Wizzerem uważała oni maja dużo ukrytych kosztów, taka polityka firmy.
A tak to nie ma "taniego" latania do Polski, chyba ze masz dokładne daty kiedy lecisz np. na cale 6 miesięcy i kupujesz od razu bilety o kilka miesięcy wcześniej -wtedy może będziesz miał taniej.

Ja latam najczęściej SAS i jestem zadowolona z tego przewoźnika, czysto, spokojnie, obsługa mila no i szybko naliczają dodatkowe punkty - nie jakieś śmieszne 3kr ...

Pewnie ryby wozi, dlatego mu wizzair pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(cosmeticgeek)
Wiking
Ty co ty chłopie masz z tymi rybami? Mężczyźni musza zdobywać,polować taka ich natura.. udomowiony facet, żonaty, który nie biega za jakimiś dupami( bo jest przyzwoity), również musi pozbywać się, co jakiś czas, napiec związanych z nie możnością zdobywania...Ryby to doskonały sposób na zdobywanie, przyniesienie do domu i powiedzenie do zony"zobacz ile dziś złowiłem dla Ciebie kochanie". Może taki koleś ma żonę w Polsce i wiezie jej te 20 kg ryb żeby ona mu powiedziała jaki jest wspaniały... nie każdy ma tak dobrze, ze ma rodzinę kolo siebie..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok