bodys napisał:
grzegorz_szczebara napisał:
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Ronn napisał:
taka ciekawostka dla Ciebie... w NOrge gdzie nie pojdziesz ta komuna...

No wszedzie!
no wlasnie takie posty mogly by byc bo tego nie wiedzialem
Kommuna to jedna z jednostek administracyjnych wystepujacych w Norwegii. Ty powaznie masz studia skonczone? Pytam z ciekawosci.
no mam po co mam sciemniac i nie wieczorowe tak na marginesie dla niektorych.
kierunek LOGISTYCZNY wyprzedze kpiarzy
fakt ze nie pisze co mam w papierach i co robilem nikomu tu na tym forum szczescia nie da wiec po co to pisac
A jednak aż się prosi,żeby pokpić...
To na studiach uczą teraz,żeby w ramach rozeznania rynku,na który chce się wejść-pierwsze co się robi,to sprawdza się forum?Nie szkoda tych lat na studiowanie było?
Ciekawe ile za semestr...
Nie rozumiez prostego przekazu nie rozeznaje rynku poczytaj ze zrozumieniem bo masz z tym maly problem MYLISZ z opiniami o rynku. Zenada
Karol.Ky napisał:
Karol.Ky napisał:
Ronn napisał:
taka ciekawostka dla Ciebie... w NOrge gdzie nie pojdziesz ta komuna...

No wszedzie!
no wlasnie takie posty mogly by byc bo tego nie wiedzialem
Kommuna to jedna z jednostek administracyjnych wystepujacych w Norwegii. Ty powaznie masz studia skonczone? Pytam z ciekawosci.
no mam po co mam sciemniac i nie wieczorowe tak na marginesie dla niektorych.
kierunek LOGISTYCZNY wyprzedze kpiarzy

fakt ze nie pisze co mam w papierach i co robilem nikomu tu na tym forum szczescia nie da wiec po co to pisac
A jednak aż się prosi,żeby pokpić...
To na studiach uczą teraz,żeby w ramach rozeznania rynku,na który chce się wejść-pierwsze co się robi,to sprawdza się forum?Nie szkoda tych lat na studiowanie było?
Ciekawe ile za semestr...
Nie rozumiez prostego przekazu nie rozeznaje rynku poczytaj ze zrozumieniem bo masz z tym maly problem MYLISZ z opiniami o rynku. Zenada