Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
pawel kamilowski Rafal Wisniewski Marek Łaźniowski Eryk Rutkowski Sylwia Jaworska zanecia1988 Bartek Plesniak szarak125 (7040 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:
.... Bezrobocie wysokie, a i konkurencja nie mała.
E...!!!
....Tam...!!!
.............Gadasz...!!!

---
A On i tak swoje ... WIE...
Sypnie dwa razy ...wulgarnym tekstem ...jak rasowy ...KIBOL i praca od zaraz się znajdzie...
A CO... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Magik24)
Wiking
Nom i jeszcze jak rasowy przypierdolę w łeb takiemy gabrielkowi . żęby jak różaniec by poszły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Magik, nienajlepiej sie zaprezentowales na forum Ale moze prywatnie jestes calkiem ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Magik24 napisał:
Nom i jeszcze jak rasowy przypierdolę w łeb takiemy gabrielkowi . żęby jak różaniec by poszłyGadać/pisać... to Ty se możesz... popaprańcu... wszystko co tylko chcesz ...
Gorzej jednak z realnym wykonaniem Twych marzeń .
Jak na razie to jesteś wielkie ...N I C...
---
Ot po prostu , dzięki takim jak Ty ... na tym forum ...
Ja po pracy , mam chwilę rozrywki ...
---
A Ty jak na razie ...NIC...
---
Napiszę , że masz gorzej niż NIC... bo u co niektórych , to nawet Godności nie masz .
---
Ot taki śmieciowaty frant ...
---
Przyszedłeś ... na pyszczyłeś .. miałeś swoją sekundę na forum , zamiast ją zdyskontować to zmarnowałeś bezpowrotnie ...
---
OT ... "Miałeś Chamie Złoty Róg" ... został Tobie ino sznur... i weź się powieś ...Zrobisz sobie dobrze i Inni będą mieli od ciebie spokój ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Młody nie wyglądał na takiego, żeby mu zależało na opinii CO NIEKTORYCH
O ile w ogóle.
Zwrócił się z pytaniem o opinie na temat Norwegii, a nie na swój, albo żeby się prezentować.
A poza tym komu trzeba to podziękował i gadał normalnie. Kto wie, może przeniósł się na inne forum, gdzie CO NIEKTORZY nie mają nawet wstępu.
Houk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
koalski napisał:
Młody nie wyglądał na takiego, żeby mu zależało na opinii CO NIEKTORYCH
O ile w ogóle.
Zwrócił się z pytaniem o opinie na temat Norwegii, a nie na swój, albo żeby się prezentować.
A poza tym komu trzeba to podziękował i gadał normalnie. Kto wie, może przeniósł się na inne forum, gdzie CO NIEKTORZY nie mają nawet wstępu.
Houk.

Koalski, jak widac tylko krowa nie zmienia pogladow. W twoim przypadku jest to ogromny krok do przodu. Gdybym sie bawila w dawanie "oklaskow", to bys dostal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Hilton napisał:

Koalski, jak widac tylko krowa nie zmienia pogladow. W twoim przypadku jest to ogromny krok do przodu. Gdybym sie bawila w dawanie "oklaskow", to bys dostal

Nie wiem dokładnie ło co się rozchodzi - moja osoba jest w tym tutaj najmniej istotna.
Ale jeśliby ło mnie się rozchodzić miało - zmieniłem się niewiele, jedynie chlać przestałem
Polecam. Alkohol to niech se dzieci piją...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
HMMM.....a ja tak troche odbiegne od tematu i zapytam KIEDY ZAKONCZYMY TA TURYSTYKE ZAROBKOWA? I drugie pytanie JAK MYSLICIE ILE JESZCZE NORWEGIA BEDZIE NA FALI ZAINTERESOWANIA ?

NIE PLUJCIE JADEM PROSZE NA POLSKE BO PRAWDA JEST TAKA ZE POLOWA Z NAS JUZ DAWNO BY WYJECHALA STAD GDYBY NIE NASZ KRAJ.TE WIELKIE PIENIADZE KTORE TU ZARABIAMY STARCZYLY BY LEDWO OD WYPLATY DO WYPLATY!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przykro mi fazi ale nie mogę pracować za 1500 zł bo mam dwójkę dzieci .....niezwykle zdolnych .
no to popracuję w norge jeszcze jak pozwolisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Andre med mark napisał:
przykro mi fazi ale nie mogę pracować za 1500 zł bo mam dwójkę dzieci .....niezwykle zdolnych .
no to popracuję w norge jeszcze jak pozwolisz

Nie taki byl tok mojego myslenia.Nikomu nie bronie a wrecz przeciwnie zachecam do szukania szczescia tutaj czy gdziekolwiek na swiecie. Wkurwia mnie tylko jak pisze sie O POLSCE sasrany kraj itd itd!!!!!!!!!!!!!!!!!Robia to w wiekszosci ludzie ktorzy dopiero zamierzaja wyjechac i tylko dlatego aby podkreslic tragizm ich sytuacji!!!! Po co??????? Wpelni rozumie to ze chca poprawic swoj byt i sytuacje finnasowa!
Inna sprawa jest to iz wyjezdzamy z Angli,irlandi,,uciekamy z Ameryki pytam kiedy zaczniemy wyjezdzac z Norwegi i dokad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok