1 NOK
witam jak w temacie szukam pracy na piatek i sobote,moge zajac sie budownictem jak i pracami fizycznymi
ftw fuck this world
13-09-2013 06:43
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie ma co płakać nad rozlanym piwem? super Niezniszczalni czytaj Nieustraszeni po prostu wypadli z rynku!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zróbmy więzienie dla cudzoziemców - nie trzeba będzie robić remontu! Bardzo mądre i tanie rozwiązanie . --- Ba ... Z racji tego iż większość ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prohibicja – historia ".....Polityka alkoholowa Norwegii budzi na całym świecie kontrowersje. Czy ograniczona sprzedaż alkoholu oraz kontrola ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Żona zmarła na raka – NAV odebrał zasiłek na dzieci Trzymaj się facet,jak tylko możesz...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Pogotowie, proszę czekać…” – problemy z telefonem alarmowym w Oslo i Akershus Wielki mi mecyje! Pewnie akurat popijali kawke!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dlaczego nasze CV są odrzucane? agnieszka.kajka@mojanorwegia.pl, ten adres e-mail prawdopodobnie nie istnieje, ponieważ usiłowałem dziś wysłać ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wybory 2013 No to bedzie tragedia. Rzady w norwegii sa zle, a teraz, jak zacznie rzadzic kobieta, to bedzie katastrofa. Ja nie mam nic do kobiet, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ekonomiczne priorytety dla nowego rządu Proponuje przeniesienie złóż ropy do Polski
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak premier Tusk pracował w Norwegii dobry epizod
Nie dziwota,ze wlasnie norwegia! W koncu podsluchiwanie,to jeden z norweskich sportow narodowych!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 33 pielęgniarzy i pielęgniarek pozbawiłoby pacjentów życia ...to wszystko przez ten wysoki,norweski poziom szkolnictwa! w koncu sa w 1wszej setce,a ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 27 – części ciała cz.1 Co mi się nie spodobało to obrazek flaga Norwegii i dwóch całujących się pedałów i napis homoseksualna Norwegia zero ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rolnictwo ekologiczne – na czym polega? W końcu jakiś mądry, niesensacyjny artykuł... "właściciel sprząta też odchody, aby zwierzęta się ...
ROMAN CIPIOR
09-09-2013 07:37
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polka wjechała do zamkniętego tunelu DOBRA JEST
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zadzwonił do przyjaciela zaraz po popełnieniu zbrodni ...no i? moze bral udzial w teleturnieju i wykonal tel. do przyjaciela ?! p/s: czyli po ilu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy nie płacą mandatów Staram się w No... nie wyjeżdżać w dalsze trasy,ponieważ oszczędzę Norweskiej Policji stresu... bo mogliby mnie za moje ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu KABARET NEO-NOWKA w NORWEGII, pazdziernik 2013 !!!UWAGA---KONKURS!!! Ani Mru Mru,Paranienormalni,Kabaret Moralnego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska wódka najlepiej sprzedającym się produktem w Sunnmøre Ta vodka jest ze Szczytna, z mazur a nie z Olsztyna.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV boi się "hejterów" Korzystam z uslug NAV Gruaneløkka, nigdy nie mialem trudnosci z zalatwieniem sprawy, lacznie z wyslaniem mnie na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 60 500 Norwegów żyje na granicy ubóstwa tiaaa jasne, na skraju ubóstwa, 14 tyś koron miesięcznie + dodatek do czynszu lub dodatkowa wypłata to skraj ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy próbowali ukraść łódź wiosłową z silnikiem złodzieje powinni miec obcinane dłonie.tyle na ten temat
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu A imię jego Polak... Co ten gość wypisuje. Żyjemy tak bo chcemy i nam się tak podoba a z norkami nie będziemy rozmawiać(przecież nie znają polskiego)
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Starsze małżeństwo prześladowane przez norweską młodzież wiekszosc dzieci ma takie wychowanie pracuje wspolnie i mlodszymi norwegami maja po 18 - 22 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wieżowiec z drewna stanie w Bergen mieszkać w wieżowcu to koszmar, wolałbym już w dużej przyczepie kempingowej itp. ale oby jak najdalej od wielkie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sezon targów mieszkaniowych otwarty Czy ktos sie moze interesuje ile kosztuje wynajecie stanowiska na takich targach? pozdr
65 78
04-09-2013 17:59
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ukryty majątek Stoltenberga wynosi 45 milionów koron obywatelu nie kradnij rząd nie znosi konkurencji
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Nie” dla sklepów otwartych w niedziele Bla bla bla..... a w w nordby, charlotenbrgu, tocksfos itd to moze szwedzi w niedziele robia zakupy????
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zawaliła się betonowa podłoga na Aker Brygge Zaraz będzie zaostrzenie BHP w AF, począwszy od jutra!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polka startuje w wyborach lokalnych w Norwegii wolabym , aby pani Stylo nie walczyla w moim imieniu o socjal w Norwegii bo niczego nie oczekuje od ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wściekli kierowcy zdemolowali punkt pobierania opłat
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Znaleziono ciało zaginionego Polaka Tragedia.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Homoseksualna Norwegia no ok tylko co z przyszłością Norwegi pedały czy lezby nie mają potomków na szczęście
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podyskutujmy o żywności ekologicznej! Mam bardzo mieszane uczucia. Po pierwsze rozróżniłbym uprawę roślin od hodowli zwierząt. W wypadku roślin ...
Łukasz Brzeziński
02-09-2013 09:23
tak tak tylko ty tu zostaniesz bo tobie sie norwegia nalezy i nikomu wiecej
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Luksusowe życie norweskich studentów w Polsce no i co z tego? jak ich stać to niech sobie jeżdżą taksówkami itd. co komu do tego? nie sprowadzajcie ...
Arek Kuniak
01-09-2013 20:14
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zatrzymano przemytników z Polski moje piwo z lidla
Pawel Deyna
01-09-2013 19:16
karta podatkowa przyjdzie razem z numerem personalnym
pati muzia
31-08-2013 12:30
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kto może używać w Norwegii pojazdu zarejestrowanego w Polsce bez płacenia cła i przerejestrowywania Właśnie się nad tym zastanawiamy czy musi ...
P Ż
31-08-2013 12:24
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ciężarówka z Polski zablokowała drogę krajową 7 drogi w norwegii sa fatalne i sa skutki norki co roku ponad 150 ciezarowek na nich rozwalaja
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stoltenberg: to jeden z najpoważniejszych konfliktów po II. wojnie światowej.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Adecco najmniej lubianą firmą w Norwegii 90 procent Polaków i Litwinów ,pracuje dzięki Adecco- a nieznajdziecie w całej Norwegii uczciwej firmy tego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tunel Gudvang otwarty od jutra ????
hej zna ktos dobry kurs angielskiego w oslo
hej zna ktos dobry kurs angielskiego
angielski kto zna dobra szkole
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Historie klientów NAV – brak empatii pracowników i przedłużające się sprawy w naj naj najbogatszym ! najlepszym! to niemożliwe! ci Norwedzy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Frp chce znieść część zakazów duzo zakazow bym utrzymal np zakaz handlu w niedziele
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska kształci norweskich lekarzy ostatnio znajomy wykladowca z AM w Gdansku spytal sie mnie czy w Norwegii mieszka duzo czarnych i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lepiej siedzieć na zasiłku, niż iść do pracy osoby które dostają zasiłki dla bezrobotnych, zaganiani są od razu na rożne kursy od 9 do 15 , a ...
przed wzięciem kredytu dowiec się ile wynosi iEiendomsskatt w twojej komunie potem zobacz ile kosztuja ścieki lub ich odbiór , następnie raz w roku konserwacja instalacji elektrycznej jako ...
Pawel brak
27-08-2013 23:22
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaginął Piotr Wrona A co on robil w Izraelu onn taki jakis nie pejsiaty.
a m
27-08-2013 13:11
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chińczycy przetrzymują na granicy norweskiego łososia się nie patyczkują, a nie jak rząd Polski za wszystko wszystkich przeprasza.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak zaginął na jeziorze Næra "Dwoje mężczyzn żeglowało..."-redaktorze zeglowanie polega na wykorzystaniu sily wiatru ,a oni plyneli ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Osłabiony kurs korony norweskiej To słaby kurs? Ja postwiłem dom w Polsce kiedy korona była po 0,39-0,42. Wiem, wiem - przyroda.