Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polka startuje w wyborach lokalnych w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Kamil . (1238 niezalogowanych)
1 Post

(penthomide)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polka startuje w wyborach lokalnych w Norwegii
wolabym , aby pani Stylo nie walczyla w moim imieniu o socjal w Norwegii bo niczego nie oczekuje od Norwegow za darmo , za wszystko wole im tu zaplacic i miec spokoj z integracja ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Świetnie, brawo, gratuluję i życzę powodzenia w wyborach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Mojego glosu pani Stylo nie zdobedzie. Skompromitowala sie dla mnie calkowicie swoja wypowiedzia po tragicznym pozarze w Drammen. Stwierdzila wowczas w puiblicznej telewizji, iz wine za te tragedie ponosi Norwegia, ktora nie umozliwia Polakom darmowej nauki jezyka. Bez jezyka norweskiego Polacy natomiast nie wiedza jak nalezy mieszkac w drewnianych domach....i stad tragedia. Zenujace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Zbigniew Cichoń
(zbyszekc)
Wiking
Serdecznie życzę Pani sukcesu w wyborach.Głosował na Panią nie będę, ale tylko dlatego że mieszkam w Polsce. Po pierwszych komentarzach już widać, że na Polaków w Oslo to niech Pani za bardzo nie liczy. Oni albo nie wezną udziału w wyborach albo zagłosują na kogoś obcego, byle tylko nie na rodaka. Jak zwykle zazdrość!!. A puki co to zajęci są tropieniem winnych, że nie mogą znaleźć pracy w Polsce. Winni są wszyscy tylko nie oni.
PS: około 25 lat temu byłem u Pani w domu w Drammen. Pamiętam Panią, Pani siostrę i Waszego tatę(doktora)
Jeszcze raz pozdrawiam i życzę sukcesu!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. W Łodzi radnym został murzyn, to czemu w Oslo nie może być Polki. Osobiście nie mam możliwości na panią głosować bo tam nie mieszkam. Ale nie chciałbym kompromitacji jeśli już pani wygra i będzie działać jak niektórzy radni w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
pawel pawel
(pawel2011)
Wiking
TYLKO NIE ONA BO CAŁKIEM BĘDZIEMY MIEĆ OPINIE ZJECHANĄ!!! KAŻDY KTO JĄ ZNA TO WIE O CZYM MÓWIĘ!!!! A CI CO NIE ZNAJĄ NIECH NIC TU NIE PISZĄ!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Tak trzymac !!! Nasi gora!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
napewno pewna czesc z was nie mowi po norwesku, albo wiec was nie stac na nauke albo jestescie za glupi, wiec ocencie sami siebie, a nie rzucacie sie o niewiadomo co, wszyscy wy co sie rzucacie zbytr duzo zaloze sie ze bym zaplacil dobrze i wynajal was do sprzatania, rzucacie sie jednak nie znacie norweskiego, co zamierzacie w przyszlosc? Ci co nie znaja norweskiego sa zbyt prymitywni zeby go pojac, albo poprostu nie macie kasy, ale tak dlugo jak nie znacie norweskiego jestescie nikim. Rzucacie sie do kobiety ktura z wami nie ma nic do czynienia, tylko chce wam polepszyc zycie. Ona przewyzsza was statusem automatycznie ma bogata przeszlosc, a wyslicie ze jak nie zaglosujecie na nia to cos zmieni. Wy sposrod niej jestescie nikim, nawet taki slawny sykepleier jak ja jest nikim w porownaniu z nia, wiec przemyslcie to dobrze bo chyba watro, jesli jestescie biedbni i niestac was na nauke norweskiego to zaglosujecie na nia, a jesli jestescie zwyklymi prostakami ktorzy nie maja chodz kapke inteligencji to nie bedzie wam zalezalo. Smiac mi sie chce z tego waszego smiesznego honoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Powiedziales, co wiedziales.. jak zwykle. Pani Stylo zapracowala sobie na taka opinie, jak w postach powyzej.. i tylko dzieki wlasnej postawie, na poparcie moze liczyc wylacznie w kolku wlasnej adoracji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Czlowieku! Czy ty czytasz swoje wypociny, zanim przycisniesz "wyslij". "Wy
sposrod niej jestescie nikim," - po jakiemu to jest? Po norwesku mowie z cala pewnoscia lepiej od ciebie, jestem tu baaardzo dlugo, a jednak nie zamierzam glosowac na ta pania - z konkretnych powodow. Moze pozostawilbys wolnosc wyboru takze innym, nie ponizajac ich, i nie mieszajac ich z blotem. Chyba, ze potrzeujesz tego aby podniesc swoj "status"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok