Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mirosław Paszek (1787 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
A jak wg. Twoich obaw moze to wygladac w praktyce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Kim Kolwiek
(uncio84)
Nowicjusz
Ja się niczego nie obawiam, tylko jestem ciekawy dlatego zadałem to pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Moim zdaniem , bardzo dobry pomysł propagandowy .
---
Tylko jak zwykle ... Kij ma dwa Końce ...
---
I jeżeli dojdzie faktycznie do bezwzględnej realizacji , to może się okazać iż to właśnie Polscy pracownicy Budowlani , będą górą nawet nad Norwegami i Szwedami ...!
---
Teraz nie każdy z Nas , stara się usilnie o "figo faga" a i norweskie firmy , też nie za bardzo są skłonne do takiej motywacji , a nawet jest odwrotnie ...!!! .
---
Jednak może być tak samo , jak z Zielonymi Identyfikatorami .
Na dużych budowach i w dużych firmach SĄ ... ,
a w tak małych jak w Mojej ... NIE MA i też wszystko się normalnie kręci ...
---
JA OSOBIŚCIE jestem ZA ...
---
Może w końcu , zwykłe ... norskie gamoństwo ... zacznie szanować wykształcenie budowlane i nie będzie mędrkować ...
---
Co zaś do polskich budowlanych piekarzy i innych domorosłych spezjalizdów ode kielni znad kierownicy ... to fakt ... sieją jedynie wstyd zawodowi budowlanemu na który tak łatwo się powołują ...
---
ECH ...!!!
---
Tylko czy ten projekt wejdzie w życie i KIEDY ...!
---
CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM NA TEN MOMENT ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Kim Kolwiek
(uncio84)
Nowicjusz
NIe sposób się nie zgodzić,że mamy dobrych fachowców aczkolwiek zawsze jest jakieś "ale" . Każdy budowlaniec już chyba w życiu widział prowizorki amatorów, wykonywanie prac na tzw. oko zamiast według rysunku technicznego. Tych "ale" jest o wiele więcej ale według mnie stawki w końcu poszły by w górę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Jeśli chodzi o FUSZERKĘ to najlepiej widać po U N I H O U S E !!! Takich partaczy to nie widziałem nawet na Ukrainie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
kissmydick napisał:
Jeśli chodzi o FUSZERKĘ to najlepiej widać po U N I H O U S E !!! Takich partaczy to nie widziałem nawet na Ukrainie

www.unihouse.no/

Tych masz na mysli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
moja znajoma ma nostryfikowany dyplom w Norwegii a jak idzie do pracy to starają się jej płacić mniej niż Norwegom musi się za każdym razem kłócić o należną jej stawkę.Te kursy to bzdura i nabijanie kabzy tym wszystkim instytucjom które je organizują .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
baga napisał:
moja znajoma ma nostryfikowany dyplom w Norwegii a jak idzie do pracy to starają się jej płacić mniej niż Norwegom musi się za każdym razem kłócić o należną jej stawkę.Te kursy to bzdura i nabijanie kabzy tym wszystkim instytucjom które je organizują .
a co to ona tak często musi zmieniać te prace
ma jeszcze coś z tobą wspólnego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
lekarzy też chcieli zagonić na kursy wypisywania recept i zwolnień ale lekarze pogonili pomysłodawców robienia takich kursów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok