1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Noc Świętojańska Noc Kupały, zwana też Nocą Kupalną, Kupalnocką, Sobótką lub też potocznie Nocą Świętojańską, to jedno z najdawniejszych świąt ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:38
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kronika policyjna na wesoło Baba na drążku powaliła mnie na łopatki! lol
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:37
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W góry, w góry, miły bracie!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Odkrywamy Oslo na nowo! Ja tam wole Grønland, bez paszportu, bez wizy odwiedzasz kraje bliskiego i dalekirgo wschodu...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:36
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tyrolką nad Holmenkollen gdyby nie cana ok 600 nok to bym sam zjechał
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:35
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Akcja antyterrorystyczna na promie Stena Spirit hmm "zajebista" ta relacja.....zdjecia zrobione idiot kamera nadajace sie bardziej na ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:35
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowy festiwal kulinarny w Oslo Super! Oczywiscie bedzie mozna sprobowac,tradycyjnie podrabianej,norweskiej - pseudo zywnosci ?
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:34
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kobiety nie znają się na polityce Ze zdjecia widac dokladnie,na czym znaja sie najlepiej,na: - ciagnieciu i wypinaniu !
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:34
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wszyscy kochają skandynawski design A obecnie mamy rewolucyjna epoke , kiedy to Norwegowie odrywaja , ze mozna jedzenie zrobic w domu. Jak sie uda ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:33
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jay-Z gotowy na występ w Norwegii Szkoda ze nie w bergen
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:32
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Górskie trasy w Norwegii na weekend dla nowicjusza bardzo ciekawe i przydatne
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:32
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kopia wikińskiego wozu ze słynnego statku z Oseberg powstaje w Polsce!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kilka praktycznych pomysłów na letnie grillowanie! Najbardziej praktycznym pomyslem,na letnie grillowanie (i nie tylko!) jest brak rodziny i tzw. ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:31
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 10 najbardziej wakacyjnych norweskich miast Ålesund ?!?
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:30
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Polacy w Norwegii to hejterzy? To prawda, że jesteśmy często zazdrośni i złośliwi. To nasza brzydka przypadłość do której niechętnie się ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:30
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stavern będzie "norweską Wenecją"?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tylko dla twardzieli - Norseman 2013
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Krótkie wycieczki wakacyjne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lonely Planet: Zorza polarna w Norwegii upragnionym celem turystów brytyjskich
jak się będzie miała pod kogo położyć, to może i zrobi karierę wzorem Madonny tylko, że niestety ale polski typ urody nie przypada bogatym ludziom do gustu wyjątek Barbary Piaseckiej Johnson tylko ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:28
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nagroda im. Pawła Edmunda Strzeleckiego. Poznaj się na rodaku!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Spacerek po kładce nad przepaścią Ja,ja jestem chetny.Moze jakas chetna sie znajdzie zeby ze mna przejsc???
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:27
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koncert Budki Suflera w Bergen w Stavanger tez mieszkają polacy kurde
Mateusz Kmieć
02-10-2013 23:26
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Konkurs na zdjęcia do kalendarza Moja Norwegia rusza już dziś!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tych zadań nie potrafili rozwiązać studenci pielęgniarstwa Może ktoś Mi wyjaśnić czemu w trzecim zadaniu, według autora, jest 16? Liczę na dwa ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zwycięzca zgarnie wszystko... A przynajmniej spróbuje
Evil co ty gadasz zaniedbane dziewczyny to mniejszość tutaj, większość dobrze o sibie dba , chodzi na siłownie itp itd
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu A to wpadka! Mężczyzna próbował sprzedać narkotyki... policjantowi pewnie mnial za drogo i pAN polismajster sie wkur...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ut på tur – aldri sur, czyli kilka słów o friluftsliv
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sezon na leśne zbiory trwa! Nazwa jagoda to regionalizm. Prawidłowo to się nazywa borówka!
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:42
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pechowy piątek Faktycznie pechowy. www.nrk.no/ostlandssendingen/smuglerband...-akershus-1.11239691
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:41
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 7. Festiwal Poezji Sopot 2013 TOPOI 10-12.10.2013
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia jedną z najwspanialszych atrakcji turystycznych świata Norwegia
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:40
Cześć mam pytanie odnośnie szkoły w Norwegii a właściwie liceum. Jestem w 3 klasie gimnazjum i chiałbym się przeprowadzić do Trondheim do taty. 1. Co oznaczają te VG1 VG2 VG3 / 2. Czy orientuje ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wojna o skutery śnieżne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Muzeum Emigracji w Gdyni
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Leciejewski na okładce norweskiej FIFY 2014 Ale piszecie bzdury> Leciejewski jest na okładce ale tylko klubowego wydania FIFY które można kupić ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:26
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Palenie zabija… Smog, spaliny, tez zabijaja, a oni robia wszystko ku temu, zebysmy cierpirli powoli, ale w/g prawa. Nagminne obnizanie dozwolonej ...
Mateusz Kmieć
02-10-2013 21:16
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Norwegowie muszą nauczyć się kultury picia? Przede wszystkim to skutek restrykcyjnej politik alkoholowej.Im alkohol bedzie drozszy i trudniej ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pół miliona marek w... organach Plik banknotow z ktorych najwyzszy nominal mial pol milarda. Razem banknoty mialy pol miliona. Logika nie jest ...
Joanna C
29-09-2013 00:43
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Video z lekcji od 1-5 lektor super, wszystko bardzo jasno wyjaśnione prosimy o więcej
ania kulka
28-09-2013 16:00
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Fjord1 poszukuje mechaników z Polski JA JESTEM TECHNIKIEM MECHANIKIEM MAM 22 LATA CZY MAM JAKIES SZANSE??
Witam szukam pracy jako opiekunka do dzieci W razie pytan prosze o mail :martysmoj@wp.pl W regionie Rogolad
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 855 osób zgłoszonych na policję za wyłudzanie zasiłków Pozwolę sobie rozpocząć. Ja bym chętnie doniósł Z czystym sumieniem i uśmiechem na twarzy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec z roamingiem? no fakt...katastrofa!!!...niezarejestrowane karty w panstwie policyjnym
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Papierosy z przemytu coraz większym problemem w Oslo - Niestety wiele osób daje się zachęcić niskimi cenami. Jednak nikt nie wie, co tak naprawdę ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Celnicy z rentgenem w oczach [WIDEO] Od kiedy w Trondheim jest straż celna lub graniczna?
Gdzie kur...wa stare forum.A mineło 3 dni.Gdzie Gabriel,Patim,Jasta.Nie ma co poczytac
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Presja cenowa napędza czarny rynek pracy Ciekawi mnie dalszy rozwoj sytuacji.. jak glupi narod poradzi sobie z ta kwestia..
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Takie SMSy pisali do siebie przemytnicy z Polski! sms moga wyciągnąc do dwóch tyg wstecz...nigdy nie pisze się sms,bo tutaj to dowód do ...
Władysław Słoik
18-09-2013 03:19
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu PZU pokryje część kosztów remontu tunelu Gudvangen oj tam ,wpuścić polskich fachowców odmalują za 10 tyś zł
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cyganie odmawiają opuszczenia Sognsvann oni chce ciszy i spokoju.... hahha a inni nie chcą??
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kwietniowi przemytnicy skazani auta maja spowrotem... to jest najwazniejsze.... www.nrk.no/ostfold/ni-polske-smuglerbiler-stjalet-1.11009482
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Minął rok, Polacy wciąż nie odzyskali zaległej pensji I niech mija następny , i mam nadzieję że nie dostaną . Powinni ich jeszcze ukarać za łamanie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 114 - Na lotnisku (II) Vet du hvor mye skal billettene koste? Zle: Powinno byc: "Vet du hvor mye billettene skal koste?"
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kącik nauki języka Norweskiego - Palenie (I) - Lekcja 115 Takk bare bra med 115 leksjon om røyking
No i zrobia z faceta wariata, zeby mogl uniknac kary: www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Aksla-d...91.html#.Uiil0sZmjTo
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Breivik będzie studiował Szkoda, że żadne studia nie nauczą nikogo bycia człowiekiem, nim się trzeba urodzić...na szczęście potwory są wyjątkiem!